Рубрики: Новини

Невеличка подорож під Києвом: Слава Дьомін та Ксенія Мішина провели разом всі вихідні на відпочинку

Неочікувані союзи в українському шоу-бізнесі так чи інакше зʼявляються і про них говорить вся Мережа. Цього разу Слава Дьомін та Ксенія Мішина опинилися в центрі уваги.

Як відомо, Ксенія Мішина знаходиться в статусі холостячки вже досить тривалий час. Слава Дьомін, в свою чергу, підтримує спілкування з колишньою дружиною, але лише в дружніх цілях. Днями Мішина опублікувала в соціальних мережах фото і відео спільного відпочинку з чоловіком під Києвом. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як це сталося та чи можна вважати це зародженням нової пари в українському шоу-бізнесі.

Ксенія Мішина на прогулянці зі Славою Дьоміним

Акторка розповіла, що відпочивала зі своїм сином Платоном і випадково зустріла Славу, який також був зі своїм сином. Побачившись, зірки вирішили разом відправитись до Витачівської каплиці в Київській області. Ксенія Мішина також показала, як її сину дали посидіти за кермом і навіть дозволили вести автомобіль під керівництвом Слави Дьоміна. Мішина каже, що син був дуже задоволений і отримав багато позитивних емоцій.

“Класно з дядьком Славою гуляти – дає покерувати. А ми з Владом на задньому сидінні тусуємося”, – розповіла акторка.

Син Платон за кермом автомобіля

Схоже, Ксенія та Слава не будують стосунків та між ними нічого немає. Це була випадкова зустріч, але зірки гарно провели час один з одним та з їхніми дітьми. Зараз Ксенія не знаходиться у вільному пошуку чоловіка і концентрує свою увагу на вихованні сина, який дуже швидко росте.

Що стосується Слави Дьоміна – чоловікові комфортно бути у статусі розлученого чоловіка, але підтримувати звʼязок зі своєю колишньою дружиною. Хоче екс-подружжя вже тривалий час не разом, але вони спільно займаються спортом, ходять на прогулянки та, звісно, також займаються вихованням сина.

Поділитися