Рубрики: Новини

Павло Зібров поділився секретами успішного шлюбу зі своєю дружиною: “Якісно проводити час разом”

Кохання – значно складніша річ, ніж може здатися на перший погляд. Павло Зібров поділився головними секретами свого успішного 30-річного шлюбу.

Один з найвідоміших та найкращих артистів України Павло Зібров вже майже 30 років живе у щасливому шлюбі зі своєю дружиною на імʼя Марина. Зіркове подружжя є справжнім прикладом довготривалих стосунків і прихильники часто задаються питаннями про те, як парі вдалося зберегти кохання один до одного і не втратити всі інші почуття. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, в чому секрет подружнього щастя Павла Зіброва.

Як каже чоловік, його дружина завжди була для нього вірним другом і розуміла його з першого слова. Це дуже важливо у стосунках двох дорослих людей, адже коли відсутня підтримка та розуміння – навіть найсильніше кохання починає зникати. Крім такого підходу до стосунків Павло Зібров любить “побалувати” кохану подарунками та приємними словами, які завжди піднімають настрій.

“Потрібно завжди цінувати те, що в тебе є. Зараз дуже складно робити приємнощі, але можна помити посуд ввечері, купити цукерки, які вона любить. Завжди потрібно прислухатись до будь-якої критики і робити висновки, самовдосконалюватись і якісно проводити час разом”, – розповідає Зібров.

Павло Зібров розповів, як зберегти кохання у стосунках

Не дивлячись на повномасштабне вторгнення, стосунки в пари стали значно міцнішими, ніж були до того. Чоловік без кінця дякує своїй коханій за підтримку та розуміння і дає їй те ж саме взамін. Молодому поколінню чоловік рекомендує більше слухати та розуміти потреби своєї другої половинки і не боятися йти на компроміси, щоб там не сталося. Завжди варто дивитися на ситуацію не лише зі свого боку, але зі сторони партнера, який намагається донести до вас свою думку.

Поділитися