Винен 300 тисяч доларів: співак Welboy програв суд екс-лейблу, що позбавив його права на власні пісні

Відомий український співак Welboy тривалий час судився зі своїм колишнім лейблом, але суд виграти йому не вдалося. Тепер хлопець винен 300 тисяч доларів.

Антон Вельбой, або як його знають у світі шоу-бізнесу – Wellboy отримав поразку після закінчення судового процесу з його колишнім лейблом Papa Music та його засновником Олександром Селівановим. Як кажуть представники продюсера, суд був минулого тижня. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці інциденту.

В квітні 2023 року артист повідомив, що достроково розриває контракт зі своїм лейблом через те, що один з його співзасновників досі співпрацює зі зрадником Юрієм Бардашем, який втік до росії під прикриттям зйомок фільму про війну. Антон висловив свою позицію з цього приводу і прийняв рішення припинити співпрацю, але все було не так просто.

Через дострокове розірвання контракту відбувся суд і суддя став на бік продюсерської компанії. Тепер вже остаточно артист не може виконувати свої хіти, які були випущені під час роботи з лейблом, а також він не має права використовувати своє сценічне імʼя Wellboy. Однак хлопець вирішив залишити його і трішки схитрував, прибравши лише одну літеру і тепер він Welboy.

Антон Wellboy більше не може використовувати власне творче надбання
Антон Wellboy більше не може використовувати власне творче надбання

Заборона виконувати власні пісні та користуватися власним імʼям – це не ще не все. Артист повинен сплатити 300 тисяч доларів своїм колишнім продюсерам, але де Антон візьме такі гроші – поки залишається невідомим. Юрист Олександра Селіванова натякнув на те, що все це можна буде вирішити мирним шляхом, якщо Антом буде думати головою.

“Антон, бажаю тобі ухвалювати самостійні рішення. Памʼятай, що всі ми люди і все це можна виправити”, – написав юрист у соціальних мережах.

Поки залишається невідомим інформація про те, чи готовий Антон піти на компроміс для того, щоб закрити борг якомога швидше, але знайти таку кругленьку суму буде досить складно, враховуючи заборону використання власних творчих здобутків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини