Нові подробиці ДТП за участі Даші Квіткової, яка поїхала на червоне світло: “Два чоловіки все вирішували”

У серпні цього року відома українська блогерка влаштувала ДТП у Києві. Знаменитість визнали винною. Що тепер буде з Дашею Квітковою та що чекає на зірку?

Даша Квіткова, відома українська блогерка та колишня дружина ведучого Нікіти Добриніна, наприкінці серпня цього року стала учасницею ДТП. Автомобільна аварія відбулась у Києві, але тоді шанувальники знаменитості не знали подробиць усього, що сталось. Як з’ясувалось пізніше, знаменитість поїхала на червоне світло світлофора, через що спричинила неприємності.

Даша Квіткова – ДТП

Наприкінці серпня мережу сколихнула гучна новина – відома українська блогерка Даша Квіткова стала винуватицею ДТП. Так на своїй Інстаграм-сторінці розповіла Лілія Адаменко, дівчина, яка була на пасажирському сидінні однієї з автівок, що постраждали. За словами потерпілої, популярна блогерка поїхала на червоне світло світлофора, коли врізалась у машину Тесла. Врешті, у ДТП було залучено цілих три автомобілі та автівка, за кермом якої була Даша Квіткова.

Потерпіла у ДТП розповіла про подробиці аварії за участі Даші Квіткової
Потерпіла у ДТП розповіла про подробиці аварії за участі Даші Квіткової

Знаменитість, розповідаючи про аварію у серпні, не зазначила, що порушила правила дорожнього руху, перетнувши стоп-лінію на червоне світло. Втім, Даша Квіткова зауважила, що всі деталі та подробиці аварії були зафіксовані працівниками поліції, а вона готова відповідати за законом і від правосуддя не ховається. До слова, тоді ж знаменитість розповіли, ніби потерпіла в аварії просила у неї гроші на лікування забитої руки в обмін на те, аби забрати заяву з поліції.

Днями у Києві відбулось судове засідання, у ході якого Дашу Квіткову було визнано винною у скоєнні ДТП. За повідомленнями українського видання “Обозреватель”, блогерка тепер винна потерпілим в автомобільній аварії чималі кошти.

Що сама Даша Квіткова розповідала про ДТП, яка відбулась у Києві у серпні
Що сама Даша Квіткова розповідала про ДТП, яка відбулась у Києві у серпні

Разом із тим, розповіли у коментарі для журналістів інсайдери, які були присутні на засіданні, у відомої української блогерки не забрали посвідчення водія. Після сплати компенсації Даша Квіткова має право й надалі кермувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини