Зірка “Дизель Шоу” Максим Неліпа показав фото зі служби: актора зі втомленим обличчям не впізнати

Зірковий актор гумористичного проєкту "Дизель Шоу", Максим Неліпа, з початку війни пішов на фронт. Час від часу популярний чоловік радує прихильників рідкісними фото зі служби.

Україна, країна — не тільки народила видатних артистів і талановитих ведучих, але і героїв, які готові віддати своє серце і силу заради свободи і незалежності. Один із таких – Максим Неліпа, відомий український актор та телеведучий, який рішуче пішов зі сцени, змінивши смокінг на піксель, ставши захисником України в лавах Збройних Сил.

Шоумен, відомий своєю яскравою творчістю на екранах, був у центрі уваги глядачів завдяки своїй участі в різноманітних проєктах, зокрема, у КВК, “Підйомі”, та передачі “Дизель-шоу”. Його гумористичний талант і чарівна ведуча манера зробили його обранцем сердець мільйонів глядачів.

Максим Неліпа з Дизель Шоу показав фото зі служби

Проте, весною 2022 року, Максим Неліпа прийняв важке рішення — відправитися на фронт захищати свою країну. Проте він ніколи не розповідав деталей своєї служби, залишаючи їх під завісою воєнного секрету.

Також важливо відзначити, що ще на часах студентства в Київському Політехнічному Інституті майбутній ведучий отримав важливу військово-облікову спеціальність, що, здається, було передвісником про те, що його шлях може зіткнутися з викликами служби за межами шоу-бізнесу.

Максим Неліпа з Дизель Шоу показав фото зі служби

Інтригуюче, що під час відсутності в соціальних мережах протягом року, Максим випустив пісню, присвячену Збройним Силам України, яка вразила слухачів своєю емоційною глибиною та патріотизмом. Багато його прихильників відзначили, що актор змінився до невпізнаності, а втомлене обличчя свідчить про те, як важкою, але благородною є ця військова служба.

Повернувшись до публічного життя на свій 47-й день народження, Максим Неліпа відсвяткував цю подію разом із своїми побратимами на фронті. Його вибір віддати частину свого життя військовій службі надихає і піднімає гордість за українських захисників.

Нагадаємо, що вдома Максима чекають дружина та дочка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини