Рубрики: Новини

Павло Зібров публічно принизив Потапа через його відпочинок за кордоном: “Злякався, втомився”

Потап та Настя Каменських вже тривалий час знаходяться за кордоном. Павло Зібров вирішив дати свій коментар з цього приводу і покепкував зі свого зіркового колеги.

Потап вже неодноразово наражав себе на критику через свої поїздки за кордон, дивні відео у соціальних мережах, відпочинок у компанії росіян в Дубай і багато чого іншого. Чоловік зовсім не переймається за свою репутацію і продовжує показувати всім, що може з легкістю відвідувати сонячні країни у компанії своєї дружини Насті Каменських, яка вже тривалий час намагається підкорити іспанську публіку.

Павло Зібров не став мовчати з цього приводу і прокоментував ситуацію кількома словами в новому інтервʼю Анатолію Анатолічу. Артист каже, що у кожного з нас свій шлях, але ми обираємо його самі і повинні нести за це відповідальність.

“Хтось втомився, розгубився, хтось відпочиває за кордоном, а хтось очолює іспанську ТРО”, – кепкує Зібров.

Павло Зібров прокоментував поведінку Потапа

Також Павло Зібров переконаний, що будуть розбірки стосовно цих всіх ситуацій, але вони будуть вже після того, як закінчиться війна. В кожного своя нервова система і кожен сам обирає, як боротися зі стресом. Схоже, Потап і Настя зі своїм стресом борються шляхом виїзду за кордон.

Цікаво те, що Каменських активно публікує фотографії з Іспанії, де її запрошують на різноманітні ток-шоу, інтервʼю, ранкові програми та багато чого іншого. Свої пости зірка підписує тепер трьома мовами – англійська, українська та іспанська, а коментарі активно підчищає, залишаючи лише позитивні. Через це складається враження, що абсолютно кожен підтримує рішення співачки почати працювати на закордонну аудиторію, але все ж час від часу можна побачити істинне ставлення до співачки.

“Зрозуміла, що українській публіці стала не цікава, то вирішила спробувати себе в Іспанії”, – пише один з користувачів Мережі.

Настя Каменських підкорює Іспанію
Поділитися