Рубрики: Новини

Зірки-волонтери: Сергій Притула, Тіна Кароль та інші, хто може витратити мільйони на благодійність

Сьогодні всі українці згуртували заради перемоги над головним нашим ворогом. Хто зі знаменитостей найактивніше допомагає простим землякам? Дізнайтеся у матеріалі.

В умовах війни і кризи велика кількість знаменитостей в Україні перекваліфікувалася у волонтерів та активістів, спрямовуючи свої сили та ресурси на допомогу постраждалим. Серед цих видатних особистостей є п’ять зірок, які передали великі суми коштів на благодійність заради простих українців.

Сергій Притула

ТОП-5 зірок волонтерів: Притула, Кароль, Полякова та інші

Сергій Притула, відомий український телеведучий та політичний діяч, на початку війни взяв паузу від шоу-бізнесу та відкрив свій штаб у Києві для надання допомоги військовим. Відтоді він повністю зосередив свою увагу на волонтерстві. Притула на даний момент є одним із найбільших збирачів коштів для Збройних Сил України, а його “Народний байрактар” став вже легендою.

Джамала

ТОП-5 зірок волонтерів: Притула, Кароль, Полякова та інші

Джамала, переможниця Євробачення-2016, не тільки вразила світ своїм талантом, але також стала активною учасницею благодійних концертів. За її участю було зібрано 90 мільйонів доларів на підтримку українців під час війни. Джамала також виступає на пресконференціях, де розповідає правдиву історію війни та російської окупації.

Тіна Кароль

ТОП-5 зірок волонтерів: Притула, Кароль, Полякова та інші

Хоча Тіна Кароль залишила Україну до початку війни та згодом повернулася, вона не перестає допомагати своїй країні. Знаменита співачка активно бере участь у благодійних заходах, виступає на концертах та збирає гроші. Крім того, вона взяла участь у благодійному концерті “Єднаймося за Україну”, де зібрала 2 мільйони гривень на медичні закупівлі. Крім цього, поп-діва допомогла простій родині з Маріуполя, купивши їм нове житло, а минулого року надала генератори різним установам під час блекаутів.

Леся Нікітюк

ТОП-5 зірок волонтерів: Притула, Кароль, Полякова та інші

Телеведуча та блогерка Леся Нікітюк переїхала до рідного Хмельницького після початку війни, де організувала центр допомоги людям, які виїжджають через обстріли. Центр потребує багато сімей щодня, тому їм потрібно знаходити тимчасове житло та переїжджати в безпечні місця.

Оля Полякова

Артистка не надто багато воліє говорити про свої добрі справи, але приховати те, що саме Суперблондинка першою дала кошти на відбудову дитячого садочка на Київщині геть не вдалося. Зірка не тільки допомогла відновити навчальний заклад для найменших, а й приїхала на відкриття.

Поділитися