Рубрики: Новини

Неочікувана пара може вийти: Ксенія Мішина показала чоловіка, з яким вже познайомила свого сина

Українська акторка Ксенія Мішина зізналася шанувальникам, що більше не одинока. Ба-більше, вона навіть познайомила чоловіка із сином. Так хто обранець жінки та як він виглядає?

Українська акторка Ксенія Мішина знову зацікавила шанувальників новиною, що вона провела час у компанії відомого телеведучого Слави Дьоміна. Це вже другий випадок, коли зірка ділиться моментами спільних пригод з телеведучим.

Цього разу Мішина розповіла, як вони з Дьоміним ввечері шукали печеру у Витачівській каплиці, розташованій за 60 км від Києва. Місце це добре відоме Дьоміну, і, очевидно, він вирішив поділитися цією красою із своєю подругою. Приємною несподіванкою було те, що до їхнього веселого походу приєдналися їхні сини від попередніх стосунків – Платон і Владислав.

Хто таємний обранець Ксенії Мішиної: розсекретила особистість чоловіка

На сторіз свого Instagram Мішина поділилася моментами з пошуків печери. З Дьоміним та їхніми синами вони весело провели час, усміхалися, жартували та насолоджувалися спільною подорожжю.

Цікавою деталлю є те, що після події Мішина виклала зображення великого букета троянд. Хто подарував артистці цей подарунок – 101 троянду, не розголошуючи імені, залишається таємницею. Шанувальники залишаються в очікуванні, припускаючи, чи є між знаменитостями щось більше, ніж просто дружба.

Нагадаємо, що раніше Ксенія Мішина відверто ділилася деталями щодо реакції її екскоханого на вагітність. Спочатку, колишній обранець акторки мріяв про народження спільної дитини. Проте, під час періоду вагітності Ксенії Мішини він виявився розгубленим і прийняв рішення просто піти. Раніше акторка вже розповідала про те, що її колишній партнер, який у відносинах виявився насильником, навіть не з’явився на виписці з пологового відділення.

Поділитися