Рубрики: Новини

Світлана Лобода найдорожча, а Єфросиніна – найдешевша: зірковий прайс українських артистів у Новий рік 2024

Відомі українські зірки вже починають поступово готуватись до новорічних корпоративів. Скільки просять за свій виступ у святкову ніч найпопулярніші зірки?

Будь-який новорічний корпоратив стає вдвічі веселішим і цікавішим, якщо на ньому виступає іменита зірка. Замовити на своє свято артистів – задоволення не з дешевих. Втім, у когось “цінник” нижчий, а у когось навпаки вищий. Розповідаємо про вартість виступу у Новий рік 2024 українських зірок першого ешелону.

Вартість новорічних виступів зірок

Так, відома українська ведуча Маша Єфросиніна нещодавно озвучила ціну за свій виступ у новорічну ніч. Агенція “Дядя Жора” розсекретила суму, яку доведеться виділити для того, щоб знаменитість виступила на вашому святі. Знаменитість погодиться відвідати свято за 9 тисяч євро, втім найголовніша умова, аби на заході не було Володимира Остапчука. Річ у тім, що з ним зірка відмовилась виходити на одну сцену.

Маша Єфросиніна назвала вартість свого виступу у новорічну ніч 2024

А ось відома українська співачка Світлана Лобода бере за свій виступ щонайменше 100 тисяч доларів. У гривнях ціна новорічного виступу складає близько 3,5 мільйонів. Колега знаменитості Дмитро Монатік за свою присутність на святковому корпоративі бере дещо менше – 40 тисяч євро. Ще один відомий український артист Макс Барських просить 30 тисяч євро за виступ у Новий рік 2024.

Скільки коштує замовити виступ Вєрки Сердючки на Новий рік 2024

Легендарна українська артистка Вєрка Сердючка разом із “мамою” та своєю командою також готова прикрасити новорічний вечір і святкову ніч. На відміну від своєї колеги Світлани Лободи знаменитість хоче 30 тисяч євро за виступ. Оля Полякова та Настя Каменських оцінюють свою роботу у 25 тисяч євро. Ще менше просить Ірина Білик – їй потрібно всього лише 20 тисяч євро, аби завітати до когось на свято.

Поділитися