Рубрики: Новини

“У нас кастингу не було”: Євген Кошовий розповів, як у “Кварталі 95” шукали заміну Олені Кравець

Відомий український ведучий і гуморист Євген Кошовий розповів про пошуки актриси на місце Олени Кравець, яка пішла з команди цього року. Знаменитість зізнався, що ніякого кастингу не було.

Євген Кошовий, відомий український артист, гуморист і художній керівник студії “Квартал 95”, нещодавно завітав до студії “Сніданку з 1+1” разом з Іриною Гатун. Актриса стала новою учасницею популярного гумористичного шоу “Вечірній квартал”. Серед своїх колег-чоловіків знаменитість прийшла на місце Олени Кравець, яка оголосила про завершення своєї роботи у проєкті цьогоріч. Кошовий пригадав, як команда шукала нову актрису та як Гатун вдалось зайняти це місце.

Кошовий про заміну Кравець

Ведучі ранкового шоу на телеканалі “1+1” поцікавились, як команда проєкту шукала актрису на єдину жіночу роль у гумористичному шоу. За несподіваним зізнанням Євгена Кошового, вони з колегами не оголошували ніяких “змагань”, адже давно знали Ірину Гатун та були впевнені, що вона стане ідеальним кандидатом для такої ролі. Художній керівник популярної студії зазначив, що вони просто запропонували зірці перейти до їхнього проєкту, а вона погодилась.

Євген Кошовий розповів, хто тепер у Кварталі замість Олени Кравець

Раніше Ірина Гатун виступала разом із командою “Жіночого кварталу”, а тепер залишила дівчат одних і перейшла до команди чоловіків. Проте, зізналась артистка, вона повною мірою не встигла відчути, що тепер не є частиною жіночого колективу. Гатун розповіла, що наразі вся велика команда двох гумористичних шоу готує новорічний концерт – усі разом зустрічаються на репетиціях.

Євген Кошовий розповів, як Олені Кравець шукали заміну у Кварталі 95

Разом із тим, продовжила розповідати новоспечена “кварталівська” принцеса, вона усвідомлює, що тепер її творча діяльність дещо відрізнятиметься. Так, наприклад, зазначила знаменитість, навіть у майбутньому великому новорічному концерті вона виступатиме виключно у компанії акторів-чоловіків, а ось її колеги-жінки будуть грати ролі окремо.

Поділитися