Рубрики: Новини

“Краще пізно, ніж ніколи”: Анна Кошмал зі “Сватів” похизувалася коштовним подарунком від коханого

Відома українська акторка Анна Кошмал днями похизувалася в Мережі своїм подарунком від коханого чоловіка. Такий знак уваги хотіла б отримати кожна жінка.

Анна Кошмал дуже комунікабельна і не залишає без уваги своїм прихильників. Дівчина активно веде соціальні мережі і не проти того, щоб показати закулісся її особистого життя, зйомок та багато чого іншого. Не стала винятком маленька приємність від коханого, який вирішив зробити Кошмал подарунок.

Як розповідає Анна, вона повернулася з гастролей додому і її чоловік вирішив зустріти дівчину на вокзалі. На честь Дня Анни він подякував коханій таким символічним подарунком за те, що вона постійно біля нього. Отримавши коштовність, Анна поспішила похизуватися цим у соціальних Мережах.

“Коханий зранку зустрів на вокзалі. Отримала подарунок, а я зовсім забула про день Анни. Всіх вітаю. Краще пізно, ніж ніколи!”, – написала дівчина.

Анна Кошмал похизувалася подарунком від чоловіка

Користувачі Мережі оцінили таку увагу від коханого, але ще більше їх цікавить те, як же виглядає загадковий обранець Анни. Справа в тому, що дівчина навіть не показує його обличчя у соціальних мережах, тому прихильники навіть не зодгадуються, хто це може бути. Сама ж Анна розповідала, що її коханий просто не є публічною людиною і не хоче “світитися” зайвий раз. Кошмал поважає вибір свого обранця тому пішла йому на зустріч.

Можливо, рано чи пізно зірка все ж привідкриє й цю завісу свого особистого життя і покаже коханого красеня на публіку, але поки все залишається, як є. Найголовніше в цій ситуації те, що Анна почуває себе надзвичайно щасливою і коханою жінкою у стосунках зі своїм партнером. Чоловік наповнює її купою позитивних емоцій, які надихають на нові звершення.

Поділитися