Зірка серіала “Папік” Дар’я Петрожицька разом із Анною Кошмал опинилися за ґратами: що сталося

Зірка популярного українського серіалу «Папік» Дар'я Петрожицька разом із своєю подругою Анною Кошмал потрапили за ґрати. Так що ж сталося із молодими акторками? Пропонуємо дізнатися подробиці інцеденту.

Анна Кошмал та Дар’я Петрожицька за решіткою

Зірка усіма улюбленого серіалу “Свати”, Анна Кошмал, виклала у своїх соціальних мережах фотографію, де вони з її колегою Дар’єю, відомою із серіала “Папік”, знаходяться по інший бік решітки.

Цікаво, що дівчата одягнені у яскравий одяг, переважно рожевого кольору. Рожеве та червоне взуття теж підпадають під загальний дівчачий образ акторок. Анна Кошмал, на фоні ажіотажу, пов’язаного з показом довгоочікуванного фільму “Барбі”, жартівливо підписала фото:

“Коли ми з Дашею зібрались на Барбі, але плани склалися інакше.”

Виявляється, що Дар’я Петрожицька разом із Анною Кошмал беруть участь у зйомках нового комедійного серіалу “Встигнути до 30”, який будуть транслювати на каналі “ТЕТ”. Також, акторами цієї стрічки стали Анастасія Остреїнова та Дмитро Вівчарюк, який раніше знімався у популярному серіалі “СидОренки-СидорЕнки. Ремонт стосунків”.

Дар’я Петрожицька також виклала схожий пост, під яким підписники завалили красунь компліментами та побажаннями успіхів:

“Які гарні. Ви самі, як Барбі”
“Дівчулі, з вашими стрункими формами можна легко втікти звідти.”

А от у коментарях до посту Анни переважали розпитування про вихід серіалу у світ. Одна з підписниць запитала:

“А коли вихід серіалу? І де можна буде його подивитися?”

Взагалі, багато підписників щиро радіють тому, що їхні дві улюблені акторки знову зіграють в одному проекті. У соціальних мережах можна побачити, які теплі та дружні стосунки між Анною та Дашею. До речі, окрім цього кінопроекту, зараз вони обидві займаються театральною діяльністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини