Рубрики: Новини

Українська співачка ТAYANNA розповіла, чи спілкується її 11-річний син з батьком: “Прокидається любов”

Не завжди зіркові батьки зберігають свої стосунки, але діти повинні спілкуватися з обома батьками в однаковій кількості. ТAYANNA розповіла, чи отримує її син достатньо уваги від батька.

Відома українська співачка ТAYANNA тривалий час перебувала у стосунках з росіянином Єгором Глєбом, але стосунки у пари не склалися. Зараз жінка виховує 11-річного сина Даніеля і розповіла, чи спілкується його батько з сином під час повномасштабного вторгнення.

Єгор Глєбов зараз проживає в Обʼєднаних Арабських Еміратах. Як каже сама ТAYANNA, він не дуже часто телефонує до свого сина і не проявляє великого бажання спілкуватися зі своїм рідним сином, але рік тому Даніель бв в гостях у свого батька, щоб той допоміг йому впоратися зі стресом через події в Україні. Хлопчик провів достатньо часу з батьком і почав краще себе почувати.

“Зараз вони не спілкуються, але часом в нього зʼявляється якесь бажання спілкуватися з сином. Взимку був знову такий наплив, ми прилетіли в Дубай і мені хотілось, щоб Даніель з ним поспілкувався. Він побув з батьком і ми поїхали назад”, – каже ТAYANNA.

ТAYANNA з сином Даніелем

Співачка переконана, що Єгору дуже складно бути хорошим батьком для свого сина через те, що в нього самого не було яскравого та відмінного прикладу виховання. Зараз 11-річний хлопчик по-справжньому сумує за своїм батьком, адже йому хочеться пограти з ним у футбол, проводити більше часу разом та відчувати батьківську опіку, але поки цього всього він не отримує.

ТAYANNA намагається компенсувати хлопчикові відсутність батька у його житті і в неї це дуже добре виходить. Жінка сподівається, що Єгор Глєбов рано чи пізно зможе дати сину Даніелю всю ту любов, якої він тривалий час так потребував і потребуватиме наступні кілька років.

Поділитися