“Не знаходимо мову”: переможниця “Танців з зірками” Олена Шоптенко розповіла про проблеми з батьками

Переможниця танцювального проєкту "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, що вона думає про складні стосунки з батьками і як знайти з ними спільну мову.

Не так давно переможниця танцювального проєкту “Танці з зірками” Олена Шоптенко провела прямий ефір, під час якого обговорила складні стосунки з батьками. Зірка розповіла, що вона про це думає та чому зараз дуже складно відшукати шлях примирення з рідними людьми. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що Олена має на увазі.

На її думку, основна причина поганих стосунків з батьками – ми ставимо занадно високі очікування. Часто можна побачити, як люди бачать інших людей і потім сильно помиляються у намальованій картинці у власній голові. Те ж саме відбувається з батьками. Для дітей вони повинні бути найкращими завжди і коли ми усвідомлюємо, що наші батьки також здатні робити помилки – в нас злітають рожеві окуляри.

Олена Шоптенко розповіла про складні стосунки з батьками
Олена Шоптенко розповіла про складні стосунки з батьками

Потрібно йти на контакт з батьками і пропрацьовувати всередині себе те, що збиралося вже довгі роки. Як каже Шоптенко – це справжнє мистецтво.

“Говорячи про наших батьків, це накоплені образи чи стереопити, що ми беремо з собою у доросле життя”, – пише Олена.

Однак, не все так погано. Якщо людина хоче йти на примирення і розуміє все, що відбувається – це дуже добре. Варто зробити перший найскладніший крок, а далі будуть наступні кроки, яких ви можете навіть не помітити. Все завжди починається з маленького, варто лише пам’ятати про це і не давати власним думкам погубити свої хороші стосунки з найріднішими людьми.

“Найважливіше починається саме з нас. З нашого ставлення та роботи над собою. Зробивши перший крок, далі хочеться зробити і другий, і третій. Вплив цих стосунків на наше життя дуже важко переоцінити”, – додає зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини