Рубрики: Новини

Надя Дорофєєва “обкарнала” своє довге волосся і показала результат: скоро у Дантеса довше буде (ФОТО)

Відома українська співачка неочікувано зробила дуже коротку зачіску. Знаменитість у салоні краси обрізала майже всю довжину волосся, яка в неї встигла відрости.

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, неочікувано вирішила змінити імідж. Втім, дещо пішло не за планом. Знаменитість розповіла про ситуацію у своєму блозі та показала результат стрижки у салоні краси.

Дорофєєва підстриглась

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита артистка опублікувала неочікувану Історію. На кадрах Надя Дорофєєва показалась у кріслі перукаря, поки стилістка “чаклувала” над її волоссям. Відома співачка виглядала зацікавленою, а в описі до нового відео зазначила, що час для стрижки знайшла лише вночі.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва обрізала майже все волосся, яке в неї було

Втім, вже зовсім скоро на особистій сторінці знаменитості в Інстаграмі з’явилась нова Історія. На ній Надя Дорофєєва знімає готовий результат короткої зачіски у дзеркало, що висить на стіні у салоні краси. Можна побачити, що знаменитість перебуває у приголомшеному стані, адже стилістка добряче прибрала їй довжину. Співачка повернула камеру на перукарку, яка нервово усміхалась у кутку та поцікавилась, чого ж вона сміється. Загалом, на відео відчувалась дружня та весела атмосфера.

Зірка зізналась, що вона не очікувала, що вийде такий короткий результат

Врешті-решт, знаменита українська співачка навіть без слів описала свої емоції щодо нової зачіски. Надя Дорофєєва жартома покричала у салоні, висловивши своє здивування від такого результату. З цих дій можна припустити, що насправді артистка не очікувала й точно не планувала, що її оновлена зачіска буде настільки короткою. Так, ймовірно стилістка Дорофєєвої у салоні краси вирішила поекспериментувати з іміджем знаменитості.

Надя Дорофєєва підсумувала новину про свою стрижку

Нагадаємо, що відома співачка насправді не належить до категорії українських зірок, які радо експериментують зі своїм волоссям і зовнішністю загалом. Надя Дорофєєва воліє залишатись завжди у приблизно однаковому амплуа. Саме тому навіть така зміна іміджу стала доволі цікавою та неочікуваною для її шанувальників.

Поділитися