Рубрики: Новини

Можливі діти Наталії Могилевської: дочки від колишнього, нездійснена вагітність і таємний хлопчик Платон

Наталія Могилевська вперше показала всю свою родину, в якій виявляється, є чимало діток. Що відомо про рідних синів та дочок знаменитості? Розповідаємо у матеріалі.

Наталія Могилевська, визнана зірка естради, протягом років була об’єктом гучних чуток та неперевірених пліток про вагітність. Незважаючи на два шлюби, артистці так і не судилося стати матір’ю. Однак, за лаштунками її життя все ж таки є чимала родина, де кожне дитя — особливе та щиро кохане.

Що відомо про дітей Наталії Могилевської?

Наталія Могилевська розповіла про всіх своїх дітей у родині

У нульових Могилевська закрутила роман із бізнесменом Єгором Долініним, який вже виховував трьох доньок від попереднього шлюбу. Артистка вдало побудувала стосунки з падчерками, включаючи навіть їх у свої музичні проекти. Одна з пасербиць навіть знялася у її кліпі. Проте, з розставанням з екс-коханим, спілкування з дівчатами теж припинилося.

Згодом один із колишніх зірки став розпускати чутки про те, нібито співачка позбулася у молодості ненародженої дитині. Втім, артистка жорстко відреагувала на ці плітки, пригрозивши навіть судом.

Зворушливим етапом у житті Могилевської став 2022 рік, коли повідомлення про вагітність виявилися правдою. Хлопчика, якого назвали Платоном, народила її сестра. Наталія весело ділиться радістю та фотографіями своєї великої “родини” на соціальних мережах, де кожна дитина — племінник чи племінниця, але не її власний син чи дочка. На Різдво вона показала, якою багатою на діток є її сім’я.

Могилевська продовжує чарувати своєю музикою та яскраво втілювати роль люблячої тітки у житті безлічі племінників. Таким чином, навіть без власних дітей, зірка знаходить радість і повноту у важливих ролях тітки та приязної подруги для своєї великої та унікальної родини.

Поділитися