Новий обранець Ані Лорак видав таємницю співачки: круглий живіт під пальто, а малюк під серцем? (ФОТО)

Співачка Ані Лорак продовжує підігрівати цікавість до своєї особистості і на цей раз зірка заінтригувала всіх своєю другою вагітністю. Невже дитя від нового обранця?

Співачка Ані Лорак продовжує заполоняти собою інформаційний простір. Зірка, хоч і не раз прямо показувала свою позицію та відмежовувалась від своєї Батьківщини, все одно продовжує з’являтися у новинах. На цей раз спливло фото артистки, яке прямо натякає на її другу вагітність.

Що таке особливого в цій новій світлині зірки, яка змушує прихильників гомоніти? Почнемо з особистого життя самої артистки. Ані у 2022-му році показала свого нового обранця. Як виявляється, вони — не лише коханці, а й чекають поповнення в родині. На світлинах, які з’явилися нещодавно у соціальних мережах, можна помітити, що Лорак та Віджраку обіймаються, а Ісаак приховує її живіт під пальто. Чи може це бути інтригуючим підтвердженням появи їхнього першого спільного чада?

Ані Лорак натякнула на таємні заручини з коханим
Ані Лорак розбурхала чутки про свою другу вагітність

Поглибимось у загадковий світ нового обранця. Ісаак Віджраку, як зазначено в його Instagram-профілі, є експертом з холістичного оздоровлення, філософом і творцем позитивної карми. За його словами, він знаходить своє втілення на красивому острові Ібіца, що додає загадковості його особистому життю. І чи можна сказати, що він приніс свою “позитивну карму” в життя Ані Лорак?

Нещодавно Ісаак ділився у соцмережах щасливими моментами свого життя, де він обіймається зі співачкою, яка приховує живіт. Чи є це офіційним підтвердженням того, що Ані Лорак вагітна? Варто зауважити, що сама співачка давно утримується від великих інтерв’ю та непрозорих заяв. Її останнім часом активність в росії, де вона з задоволенням виступає на концертах, також призводить до багатьох питань та припущень.

Ані Лорак розбурхала чутки про свою другу вагітність

Нагадаємо, що в Ані Лорак вже є дочка Софія, яку вона народила у шлюбі з Муратом Налчаджиоглу, але вони вже давно розлучені. Чи стане новий обранець зірки татом для нової дитини і це буде нова сторінка у житті артистки?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини