Рубрики: Новини

Всі чоловіки Лесі Нікітюк: від Притули до справжнього принца, якому ведуча планувала народити дітей

Леся Нікітюк завжди трималася осторонь обговорення свого особистого життя. Розповідаємо, кому ж таки вдалося підкорити серце норовливої білявки.

Життя ведучої і телеведучої Лесі Нікітюк завжди було під мікроскопом громадськості. Вона — сильна, незалежна жінка, яка завойовує серця глядачів своєю енергією і талантом. Проте, за лаштунками її успіхів розгортається складний романтичний сценарій, повний таємниць, кохання та втрат.

У 2020 році Леся вирішила відкрити перед світом свою особисту історію. В інстаграм-ефірі разом із подругою Олею Поляковою вона поділилася, що колись зустрічала зі своїм сусідом. Втім, це визнання стало лише загадковим епізодом в її житті, адже пізніше вона взагалі нічого не згадувала про той свій роман.

Леся Нікітюк розсекретила, з ким мала романи

Згодом увага глядачів була прикута до роботи Лесі над проєктом “Хто Зверху?” і чуток про роман із Сергієм Притулою. Селебріті вміло підігрівали інтригу, публікуючи фото, які залишали багато питань. Але справжнє вибухове відкриття зробив блогер Богдан Беспалов, який “злив” усю інформацію про колишнього бойфренда Лесі.

Леся Нікітюк розсекретила, з ким мала романи

За словами ютубера, обранець ведучої був впливовою постаттю у шоу-бізнесі і начебто допоміг їй закріпитися на “Новому каналі”. Ведуча начебто навіть була готова йому народити дітей. Проте, початок війни та повномасштабне вторгнення росії до України стали перепонами для їхнього щасливого сімейного життя. Чоловік виїхав за кордон і зник із її життя.

Богдан назвав коханого зірки “принцом на білому коні” та зазначив, що милий знаменитості міг втекти за кордон. Це призвело до депресії у житті Лесі, але все ж таки вона знайшла у собі сили рухатися далі.

Ця історія крізь призму життя популярної білявки вражає своєю драмою та непередбачуваністю. Вона, схоже, завжди обирає не простий шлях, але завдяки своєму оптимізму та силі виходить із будь-яких складнощів завдяки роботі та власній невгамовній енергії.

Поділитися