Рубрики: Новини

Зірки, які мають поганий зір і носять окуляри: чи пасує аксесуар Данилко, Кароль, Сумській та іншим? (ФОТО)

Українські знаменитості - такі ж звичайні люди, як кожен з нас. Тому й вони стикаються з проблемами зі здоров'ям. Дивіться добірку селебрітіз, які носять окуляри.

Андрій Данилко

Відомий український шоумен Андрій Данилко має серйозні проблеми із зором. Раніше він сам зізнавався, що не бачить обличчя людей на відстані 5 метрів. З роками зір знаменитості стає все гірше, та Данилко не робить операцію через страх залишитися незрячим. Наразі зір Данилка мінус 8. На сцену він виходить без окулярів, бо за його словами, не хоче бачити людей.

Тіна Кароль

У поп-діви української естради Тіни Кароль короткозорість, яку вона не приховує. Так, в одному з ефірів “Голосу країни” після виступу учасника Володимира Хоменка, зірка, зачарована його голосом, підійшла ближче, щоб зазирнути і його очі.

Тіна Кароль

“Я хочу вам потиснути руку і зазирнути у ваші очі. Я так далеко не бачу”, – пояснила зірка.

Сергій Бабкін

Український співак має рідкісне захворювання очей. Йому проводили складну операцію за кордоном по відновленню відшарованої сітківки та інших проблем.

Ольга Сумська

Відома українська акторка Ольга Сумська також має поганий зір. Знаменитість розповідала, що це спадкова патологія, адже в її батька також були проблеми з очима.

В звичайному житті Сумська носить окуляри з тонкими оправами, а під час виступів на сцені театру використовує контактні лінзи.

Ольга Сумська

Вікторія Маремуха

Учасниця “топ-модель по-українськи”, акторка та блогерша Вікторія Маремуха з дитинства мала поганий зір. Вона проходила обстеження у лікарів, але ті не могли виявити причину патології. Дівчина розповідала, що їй робили декілька операцій, які не вирішили питання, і вона майже нічого не бачить на праве око.

Поділитися
Опубліковано