Поки чоловіка Маші Єфросиніної немає, вона крутить шури-мури: ведуча привселюдно поцілувала Валіка Міхієнка

Маша Єфросиніна завітала до "Левів на джипі" на шоу "Срач". Початок видався дуже цікавим, оскільки зірка вирішила поцілувати одного з учасників Валіка Міхієнка.

“Леви на джипі” – учасники одного гумористичного комʼюніті, які створили серію ігор з гостями, яких вони запрошують до себе на проєкти. Андрій Лузан, Валін Міхієнко, Роман Щербан, Микола Зирянов та єдина левиця Даша Кубік комунікують з гостями та дискутують на важливі теми через гумор. Цього разу до себе в гості Леви покликали Машу Єфросиніну та Женю Яновича.

З самого початку у приміщенні створився позитивний настрій і Валік почав жартувати. Він трішки нервував, оскільки стояв біля Маші і вирішив поцікавитися, чому чоловіки біля неї дуже сильно нервують. Сказати цю фразу вийшло не з першого разу і зал дуже сміявся, але Маша вирішила “похвалити” хлопця і подарувала йому поцілунок.

“Ти ж мій красунчик”, – сказала Єфросиніна перед поцілунком.

Маша Єфросиніна поцілувала Валіка Міхієнка
Маша Єфросиніна поцілувала Валіка Міхієнка

Весь зал був приголомшений таким вчинком, оскільки у Валіка Міхієнка є дівчина, а Маша Єфросиніна вже багато років одружена з Тимуром Хромаєвим, який захищає Україну. Хай би там що не було, але потім хлопці продовжили жартувати, але вже на тему поцілунків та минулого життя, коли кожен з них зростав на програмах за участі Маші Єфросиніної.

“Я повинен це розказати. Мені 11 років, я закоханий в Машу Єфросиніну”, – каже Валентин.

Валік поділився милою історією з дитинства. Як виявилося, в 11 років він був закоханий у Машу Єфросиніну і дивився “Підйом”. Тоді ведучі попросили дітей намалювати машину майбутнього і надіслати їх в редакцію каналу. Валік також намалював малюнок і пізніше побачив, як Маша в телевізорі стоїть біля його малюнку і розповідає, які талановиті в Україні діти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини