Рубрики: Новини

Маша Полякова здивувала прихильників своїм виглядом без макіяжу: виглядає дійсно на свої 18 років

18-річна Марія Полякова, донька відомої української співачки Олі Полякової, знову вразила своїх підписників у соціальних мережах.  Дівчина поділилася відео свого перевтілення.

На перших кадрах Марія з’являється перед камерою без макіяжу та зачіски, але з усмішкою на обличчі. Вона виглядає простою та невимушеною, як будь-яка звичайна дівчина. Однак, за допомогою професійних візажистів та стилістів, Марія перетворюється в справжню принцесу.

Її волосся укладають в пишну укладку, а на обличчя наносять розкішний макіяж, який підкреслює її природну красу. Марія виглядає приголомшливо!

Відео швидко набрало мільйони переглядів і тисячі коментарів. Підписники Марії розділилися на два табори: одні висловлювали компліменти та захоплення, визнаючи красу і схожість Марії на її талановиту матір, а інші висловлювали критичні зауваження, ділиться своїми враженнями від створеного образу.

“Мамі на п’ятки наступаєш, така ж вродлива і талановита”, “Це просто краса! Як в кіно”, “Ось це перевтілення!”, – писали захоплені підписники.

“Як добра тітка, років 35”, “Без образ, але не допоміг макіяж”, “Якесь штучне все”, – критикували інші.

Марія не стала відповідати на критику, але вона залишила під відео коментар, в якому висловила свою подяку всім, хто підтримав її.

Раніше Марія вже демонструвала свою відвертість, поділяючись чесними знімками свого обличчя після перемоги над проблемою акне. Також, вона неодноразово ділилася своїми переживаннями і періодами активного захворювання шкіри, висвітлюючи реальність свого життя.

Марія продовжує вражати не лише зовнішньою красою, а й відвертістю та щирістю у відносинах з підписниками. Вона не боїться показувати себе справжньою, з усіма своїми недоліками та перевагами. І це робить її ще більш привабливою в очах своїх фанатів.

Поділитися