Бразилія, Канада та багато інших: Даша Квіткова розповіла про 23 країни, в яких побувала за все життя

Відома українська блогерка Даша Квіткова багато подорожує. Зірка вирішила скласти список з країн, в яких вона встигла побувати за своє життя.

Даша Квіткова отримала велику популярність завдяки участі у проєкті “Холостяк” з Микитою Добриніним. Дівчина змогла отримати перемогу на шоу і головним подарунком для неї став шлюб з чоловіком, але в 2023 році пара оголосила про своє розлучення. Зараз Даша Квіткова займається своїм блогом, вихованням сина і не забуває про подорожі.

Блогерка розповіла своїм прихильникам, в яких країнах світу їй вдалося побувати за свої 25 років. Як виявилося, список немаленький – в сумі назбиралося 23 країни разом з Україною: Сполучені Штати, Бразилія, Німеччина, Австрія, Франція, Монако, Італія, Іспанія, Греція, Словакія, Хорватія, Польща, Україна, Турція, Єгипет, ОАЕ, Катар, Мальдіви, Сейшели, Індонезія, Угорщина, Ісландія та Швейцарія. Відповідне фото зі списком Даша опублікувала в інста-сторіз.

Даша Квіткова розповіла про 23 країни, в яких побувала
Даша Квіткова розповіла про 23 країни, в яких побувала

Зараз інфлюєнсерка мало подорожує. Більшість свого часу вона присвячує роботі, відпочинку та своєму сину Леву, з яким потрібно проводити дуже багато часу. Також зірка готується до запуску свого четвертого потоку програми для схуднення, розробленою спеціалістами у сфері спорту, харчування та психології. Квіткова каже, що тисячі дівчат по всій Україні не перестають дякувати їй за створення такого проєкту, завдяки якому можна не лише схуднути, але й по-справжньому полюбити себе та своє тіло.

Сама Квіткова також активно займається спортом і не пропускає жодного тренування. Даша переконана, що лише завдяки силі волі та дисципліні, яку вона виховала у собі, можна досягти таких розкішних результатів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини