Рубрики: Новини

“Як розпорядилась доля”: колишній чоловік Наталії Могилевської зізнався, як ставиться до її материнства

Відомий український продюсер і колишній чоловік Наталії Могилевської висловився про те, що вона стала мамою. Чоловік зізнався, що думає з цього приводу.

Олександр Ягольник, відомий український продюсер, перший чоловік та автор пісень знаменитої української співачки Наталії Могилевської, висловився про останні новини. Чоловік відреагував на те, що його екскохана нарешті стала мамою, як мріяла про це багато років. Зірка вітчизняного шоубізнесу поділився власними емоціями та пригадав, як думав його колишня жінка стане мамою вперше.

Колишній Могилевської про її материнство

За словами Олександра Ягольника, він був нереально радий почути, що відома українська співачка Наталія Могилевська нарешті стала мамою. Знаменитість зазначив, що для нього такі новини стали щасливими та добрими. Крім того, додав популярний продюсер, раніше він здогадувався, що його ексобраниця саме в такий спосіб втілить свою мрію бути мамою – Ягольник припускав, що зірка стане названою мамою.

Колишній чоловік Наталії Могилевської Олександр Ягольник висловився про всиновлення нею дітей

Знаменитий український продюсер не став приховувати, що через багато років після розставання зберіг теплі почуття до своєї колишньої підопічної та коханої. За словами Олександра Ягольника, він завжди радіє, коли у житті Наталії Могилевської стається щось хороше. А ось новини про те, що вона змогла реалізуватись у такій важливій сфері, як особисте життя та материнство, зробили продюсера щасливим.

“Відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоб удочерити когось. І зараз дуже тішуся з того, як розпорядилася доля”, – прокоментував в інтерв’ю для українського видання “oboz” продюсер Олександр Ягольник.

Колишній чоловік Наталії Могилевської Олександр Ягольник висловився про всиновлення нею дітей

Крім того, відомий продюсер у коментарі для преси зазначив, що вірить у сили своєї колишньої коханої. Знаменитість зізнався, що впевнений у тому, що Наталія Могилевська стане чудовою мамою та зуміє виховати гідних людей.

Поділитися