“Не тримайте на мене зла”: друг Позитива Потап вперше виправдався за невдалу пісню “Волонтер”

Не так давно репер Потап випустив свою нову пісню про волонтерів, але прихильникам не дуже сподобалася така творчість. Чоловік вперше прокоментував свій провал.

Місяць тому Потап опублікував свою нову пісню “Волонтер”. Разом із нею чоловік випустив кліп, в якому волонтери роблять свою роботу і цим хотів подякувати кожному, хто в такий непростий час допомагає українській армії та українському народу. Однак, прихильники такої подяки не оцінили та засипали чоловіка негативними коментарями. Лише зараз Потап вирішив прокоментувати ажіотаж негативу навколо його невдалої пісні.

Прихильники в Мережі розкритикувати нову пісню Потапа
Прихильники в Мережі розкритикувати нову пісню Потапа

Продюсер зізнається, що краще отримати багато негативу, ніж переставати займатися творчістю і взагалі не розуміти, що потрібно слухачам. В цьому є доля правди, бо негатив каже про те, що цього робити не варто, саме тому для артиста вибудовується новий керунок у творчості. Потап додає, що він не хотів нікого образити та щиро приносить свої вибачення.

“Я можу бути різким, але завжди вмію попросити пробачення. Насправді, я не мав за мету когось образити, тому, будь ласка, не тримайте на мене зла. Якщо є люди, в яких я зачепив почуття – я не хотів цього робити. Вам пісня може подобатися, а може й ні. Я поважаю вибір кожного”, – зізнається Потап.

В Мережі розкритикували нову пісню Потапа
В Мережі розкритикували нову пісню Потапа

На думку чоловіка, зараз не той час, щоб так активно критикувати творчість артистів, які невпинно працюють на благо держави. Останнім часом багато співаків піддаються хвилі сильного негативу, але в цьому не так багато поганого. Коли творчість артистів не викликає взагалі ніякої реакції – отут вже варто замислитися над тим, що ви робите. Хейт можна виправити завжди, а якщо тебе починають забувати – тут значно складніше.

“Зараз такі часи, що дуже багато хейту. Найгірше – залишитися непоміченим. Для мене хейт – це не страшно. У своїй пісні я хотів щиро подякувати людям, без яких ми не зможемо перемогти і я це зробив”, – додає артист.

Не лише Потап піддається хейту, нещодавно під приціл потратила Анна Трінчер, Позитив, Оля Полякова та ще багато інших артистів, але вони з цього приводу також не засмучуються і продовжують робити якісну музику.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини