Рубрики: Світові зірки

Якою стала ідол мільйонів чоловіків та жінок Брінті Спірс: вік бере своє, але співачка не здається

Пригадаємо початок зародження ікони стилю всіх жінок та чоловіків початку нульових, а також дізнаємось, чи щаслива знаменитістю Брітні Спірс сьогодні?

Брітні Спірс славиться багатьма своїми талантами: акторство, танцювальна діяльність, а головне – спів, але якщо раніше ці три причини були приводом, щоб говорити про неї, то зараз – це проблеми з опікунством батька над Брітні Спірс.

Коротко пригадаємо життєвий шлях та кар’єру співачки.

Спірс народилася 2 грудня 1981 року у місті Маккомб, США. Мама працювала вчителькою, а батько був кухарем та будівельником.

Прокинувшись знаменитістю після виходу пісні “Baby, One More Time”, вона подарувала ще не один хіт, включаючи “Oops, I Did It Again”, “Gimme more” та “Toxic”. У світі почалася лихорадка Брітні Спірс, фанати були всюди, ходили в футболках з її фото, купували ляльки, кружки, та багато іншого з атрибутикою співачки.

В 2001 році Спірс підписала контракт з компанією “Pepsi”. На той момент, завдяки обличчю Спірс, кампанія стала самою дорогою в історії Pepsi Co.

Реклама з Брітні принесла компанії мільйони доларів

В тому ж 2001 році вона вступила на премії MTV з величезним пітоном навколо шиї під час виконання одного з хітів. Через два роки вона впустила свій третій альбом “Britney”. Продажі цього альбому значно впали через обговорення у піснях більш провокаційних тем, ніж в попередніх.

В 2002 році спробувала себе в кіно. Брітні грала роль дівчини з провінції, яка хоче досягнути слави в Голівуді. Старань не оцінили і нагородили співачку премією за “Найгіршу роль”. Більше в кіно дівчина не з’являлась.

В травні 2002 Брітні Спірс, яка була у відносинах з Джастіном Тімберлейком, оголосила про розлучення.

Декілька років стосунків закінчились несподівано для фанів

“Я не зацікавлена в цих відносинах”, – розповіла співачка.

Після гучного розлучення, Спірс перестала підтрмувати образ хорошої дівчинки та пішла у відрив. В листопаді випустила четвертий альбом, який підкорив кожен існуючий хіт-парад світу.

В 2004 році в мережі з’явились фото нового коханого Спірс – Кевін, який не сподобався публіці. Згодом співачка взяла творчу паузу, щоб більше часу проводити з Кевіном, а потім спільно випускають шоу про їхні стосунки.

Спірс з новим обранцем свого серця

14 вересня 2005 Брітні Спірс стала мамою. Сина назвали Джейден Джеймс. Материнські здібності співачки не раз ставили під сумнів і до неї навідувалсь органи опіки.
В 2006 році, будучи знову вагітною, красуня знялась оголеною для глянцевого журналу. Своїм вчинком вона започаткувала моду на такі фотосесії.

Далі почалася серія скандалів, в ході яких у Брітні виявили психічний розлад, її відправили до психіатричної клініки та опіка над повнолітньою дівчиною перейшла до батька. Брітні довго підозрювати в вживанні наркотиків та алкоголю, але крапку поставив один випадок. У 2007 році вона провела ніч в клініці для наркоманів, а наступної ночі відбувся скандальний випадок з голінням голови налисо.

Вигляд Брітні Спірс після наркотичного зриву

Потім слава Брітні якщо й була, то вже не така велика. Зараз зірка повернулась до нормального життя, бореться з опікунством батька, займається танцями і показує майстерність у соціальних мережах. у 2022 році Брітсі Спірс знову вийшла заміж. На цей раз коханим став Сем Асгарі. Подейкують, що в них буде дитина.

Весілля було в маєтку співачки на 80 осіб. Серед них – Періс Хілтон, Мадонна і Дрю Берімор. Батьки та сини на весілля, нажаль, не приїхали.

Поділитися