Чи той красень, що був раніше? Який вигляд тепер має 87-річний Ален Делон, якого обожнювали жінки

8-го листопада відомому французькому актору Алену Делону виповнилось 87 років. Раніше улюбленець жінок уже поважного віку та так само поважно змінився. Як виглядає він тепер?

Восьмого листопада красень Ален Делон відсвяткував свої 87 років. Раніше відомий французький актор користувався значною популярністю серед жінок.

Про нього дізналися усі шанувальники кіно завдяки ролям у таких відомих фільмах, як: “На яскравому сонці”, “Рокко і його брати”, “Зорро”, “Чорний тюльпан” та багатьох інших кінострічках. Ален Делон отримав статус найкрасивішого чоловіка у 60-80-і роки XX століття.

Еталон чоловічої краси на той час підкорив серця мільйонів жінок по всьому світові своїм зухвалим поглядом, привабливими рисами обличчя та дуже ефектними й гарними образами.

Акторка Едвіг Фейєр одного разу зазначила, що в Делона був не тільки вельми привабливий зовнішній вигляд, а й потужна та невгамовна, немов тваринна, сила: у ньому відчувалися і фізична міць, і внутрішня чарівність.

Ален Делон у молоді роки
Ален Делон у молоді роки

Любовне життя актора

Варто зазначити, що актор розумів свою привабливість. Голлівудська зірка славився не тільки своєю успішною акторською кар’єрою, а й значною кількістю любовних романів. До цього переліку входила не одна любовна історія з відомими жінками. Зокрема, Ален Делон мав стосунки зі співачкою Ніко. Згодом виконавиця народила йому дитя, яке ловелас так і не назвав своїм.

Пара пробула разом доволі недовго, тому що Ален був завзятим холостяком. Через це він не міг залишатись лише з однією. Невдовзі, коли на світ з’явився малюк, голлівудський актор залишив свою кохану задля іншої жінки. З часом у нього виник роман з моделлю, яка теж народила Делону. Проте, і цей син не зміг стримати французького красеня перед новою зрадою.

Після цього Ален Делон мав стосунки з акторкою Мірей Дарк, з якою пробув аж 15 років. Проте, і тут зірка не зміг зупинитися та вирішив продовжити здобувати серця жінок.
Однак, час бере своє. Нині актор виглядає зовсім інакше: у нього з’явилося сиве волосся, а на обличчі виникли зморшки.

Як виглядає Ален Делон тепер?
Як виглядає Ален Делон тепер?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини