Орандо Блум проти Джастіна Бібера: які голлівудські зірки ненавидять один одного

Зірки Голлівуду як дружать між собою, так і можуть відчувати один до одного неприязнь. Вже не один інцидент закінчувався бійкою. Хто кого більше не любить у шоу-бізнесі?

Вілл Сміт вдарив в обличчя Кріса Рока на премії “Оскар”

Справа в тому, що Вілл Сміт відвідам премію разом з своєю дружиною, в якої була не така зачіска, як у всіх жінок на премії. В неї майже не було волосся через її хворобу – алопеція. Кріс Рок, ведучий заходу – вирішив пожартувати, але дуже невдало: він сказав, що з такою зачіскою дружина Вілла Сміта могла б з легкістю зіграти роль у фільмі “Солдат Джейн-2”. Це дуже обурило актора, така поведінка була неприпустимою по відношенню до його дружини, тому за декілька секунд Сміт підірвався з свого місця та добряче вдарив в обличчя ведучого. Цей інцидент мало не коштував його кар’єри, але актор про це не шкодує.

Момент удару ведучого премії "Оскар"
Момент удару ведучого премії “Оскар”

Орландо Блум вліпив ляпаса Джастіну Біберу

Це сталося під час вечері у ресторані. Орладно Блум мав стосунки з моделлю Мірандою Кер, вони розлучилися, але Блум все одно заступився на свою зіркову колишню дівчину. Джастін сказав йогму, що:

“Кер була на стільки хороша, що я не можу її забути”

Після цих слів Орландо налетів на Бібера та почав дити його в обличчя. Бібер втік з поля бою, пізніше сказавши, що не хотів давати здачі та продовжувати цей багалан.

Річард Гір побився з Сильвестром Сталлоне прямо на знімальному майданчику

Два актори повинні були грати найкращих друзів в одному з спільних фільмів, але так сталося, що вони не взлюбили один одного з першого дня зйомок. Одного разу, сидячи в автомобілі, Річард їв хот-дог, який не сподобався Сталлоне, на що той сказав:

“Якщо ця гидота капне мені на штани, ти про це пошкодуєш”

Так і трапилося наступної миті. Сталлоне витовкав Річарда Гіра з авто та розбив йому брову. Попри те, що це сталося багато років тому, актори досі не люблять один одного.

Молоді актори Голлівуду посварилися через хот-дог
Молоді актори Голлівуду посварилися через хот-дог

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини