Влад Яма намагався знайти свою зірку на Голлівудській алеї слави: Лос-Анджелес розчарував хореографа

Український хореограф Влад Яма прогулявся зі своїм сином легендарною Голлівудською алеєю слави, що в Лос-Анджелесі. Знаменитість, ймовірно, намагався знайти свою зірку

У перший же день повномасштабної війни в рідній країні відомий український хореограф Влад Яма виїхав за межі України. Знаменитість разом зі своїм сином і дружиною оселився у США, де почав будувати нове життя. Танцівник і досі не повернувся на рідні землі та навіть не пояснив, чому так раптово вирішив виїхати з країни.

Натомість Влад Яма продовжує активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував відео, на якому показав, як із сином гуляє Голлівудською алеєю слави. Зіркова родина майже у повному складі прогулялась легендарними місцями американського міста Янголів.

Влад Яма не пропустив нагоди показати своїм підписникам, як живе за кордоном. Знаменитість опублікував кадри з США, на яких так уважно розглядав кожну зірку на Алеї слави, що складалось враження, ніби танцівник намагається знайти там своє ім’я. Хай там як, але син Влада Ями Леон отримав чимало позитивних емоцій від прогулянки з батьком.

Влад Яма показав прогулянку зі своїм сином на Голлівудській алеї слави
Влад Яма показав прогулянку зі своїм сином на Голлівудській алеї слави

Нагадаємо, що за останні майже півтора року відомий український хореограф вже неодноразово ставав головним героєм скандалів. Українці з самого початку повномасштабної війни намагаються дізнатись в шоумена, чому він і досі не повертається на терени рідної держави. Раніше шанувальники Влада Ями вважали, що той виїхав за кордон, аби забезпечити своїй сім’ї комфортне та безпечне життя. Втім, зірка вирішив і сам жити за межами України.

Пояснити рішення свого коханого чоловіка намагалась дружина Влада Ями. Так, обраниця хореографа неоднозначно натякнула на те, що в танцівника є свої загадкові причини, чому він і досі не повертається додому. Втім, користувачі мережі так і не зрозуміли, що дружина шоумена мала на увазі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини