Netflix показав невдалі кадри з серіалу “Венздей”, де танцювали танець Сердючки: сміх та й годі (Відео)

Закінчився перший сезон відомого серіалу "Венздей" і портал Netflix опубілкував відео з невдалими моментами та сценами, що були дуже смішними.

Серіал “Венздей” під керівництвом Тіма Бертона зібрав цілу купу позитивних відгуків. На стрімінговову сервісі Netflix серіал зайняв місце у ТОП-3 серіалів з найбільшою кількістю переглядів. Історія серіалу про дівчинку на ім’я Венздей (Середа), яку вигнали з багатьох шкіл і батьки вирішили відправити дівчинку до особливої школи для дітей з особливими здібностями.

Акторка, що зіграла Венздей у серіалі
Акторка, що зіграла Венздей у серіалі

У школі навчаються русалки, вампіри, перевертні, відьми та багато інших “одарованих” дітей. Дівчинці доведеться будувати стосунки з ними та вливатися у соціум.

Фанати проявили велику зацікавленість цієї картиною, тому творці серіалу вирішили поділитись з ними сценами з закулісся, що були невдалими та кумедними. Прихильники побачили, що насправді акторці, яка грає Венздей вже 20 років і вона не завжди така похмура, а вміє посміхатися та веселитися як всі інші люди.

В одній з сцен зйомки довелось переривати ,тому що над знімальним майданчиком пролітав літак, через який був зіпсований звук запису.

Також показали, як проводилися зйомки персонажу Річ. Це рука, яка була помічником та наглядачем за дівчинкою у серіалі. На фото, що показала команда серіалу можна побачити, що роль грав чоловік, одягнений у спеціальний костюм, який потім забирається з кадрів за допомоги монтажу.

Так проходили зйомки одного з персонажів
Так проходили зйомки одного з персонажів

Акторка Дженна Ортега, що зіграла похмуру дівчинку, раніше розповідала, що змогла отримати цю роль всього лиш за 10 хвилин. Прихильники зазначають, що вона впоралася з цією роллю найкраще, ніж будь-хто інший.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини