69-річний Джекі Чан потрапив до лікарні в критичному стані. Усі подробиці госпіталізації актора

Світова знаменитість, актор Джекі Чан, ймовірно потрапив до лікарні. Тривожні новини з'явилися про зірку прямо на Різдво. Що трапилося з улюбленцем публіки?

25 грудня з’явилася інформація про те, що легендарний Джекі Чан потрапив до лікарні в критичному стані. Хоча інформація є неофіційною і частина подробиць видаляється з китайських соціальних мереж, спільнота фанів вже почала обговорювати можливі причини та хід лікування зірки.

У повідомленнях згадується, що 69-річний актор був доставлений в шанхайську лікарню після погіршення його стану здоров’я. Інформація, яка активно поширюється, створює загадковий настрій навколо здоров’я знаменитості, зачіпаючи чутливу тему та породжуючи теорії змови. На ютубі з’явився короткий сюжет, де розповідається про стан Джекі Чана, і це стало першим підтвердженням трагічних новин.

За десятиліття своєї славної кар’єри Джекі Чан був учасником численних небезпечних трюків та сцен, що призводило до частих відвідувань лікарень. Найбільш вражаючою серією травм була під час знімання фільму “Обладунки Бога”, де актор впав з дерева, розбивши собі череп. Цей інцидент вплинув на його страховий статус у всьому світі: азійські страхові компанії відмовлялися видавати селебріті поліси, а у США взагалі було заборонено зірці виконувати особливо небезпечні трюки. Що ж, недарма його навіть нарекли “Королем переломів”.

Джекі Чана госпіталізували: повідомляють про серйозну недугу

Знаменитість не раз зіштовхувався з безліччю труднощів у своєму житті, але завжди знаходив силу відновитися та продовжувати свою кар’єру. Тепер, коли його здоров’я ймовірно знову перебуває під загрозою, фанати і люди всього світу висловлюють свою підтримку та надіються на повне одужання їхньої улюбленої кінозірки.

Незважаючи на темні та трудні часи, які настали для Джекі Чана, його безсмертна любов до кіно та беззавітна сміливість залишаються невід’ємною частиною його спадщини. Наразі фанати залишаються в очікуванні офіційної інформації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини