69-річний Джекі Чан потрапив до лікарні: переломи, недуга дихальних шляхів та повідомлення про смерть

25 грудня цього року став періодом напруження для шанувальників кінозірки Джекі Чана, коли в інтернеті з'явилася неофіційна інформація про те, що актор потрапив до лікарні в критичному стані.

Прямо на Різдво мережею стала швидко ширитися інформація про те, що нібито актор потрапив до лікарні. Новина, яка вже встигла облетіти соціальні мережі та надзвичайно швидко видаляється з китайських платформ, породжує безліч питань.

Інформація, що Джекі Чан був доставлений до шанхайської лікарні через загострення його стану здоров’я. Зазначимо, що це не перший випадок, коли з’являються повідомлення про критичний стан актора.

Улюбленець публіки вже давно отримав прізвище “Король переломів” через безліч травм, які він отримав на знімальних майданчиках. Виконував всі трюки самостійно. Навіть страхові компанії відмовляються надавати йому поліс через його надзвичайно небезпечну професію. Такий собі шибайголова серед акторів Голлівуду. У 52 роки він зазнав травми грудної клітки під час зйомок фільму “Година пік-3”, і це був тільки один із безлічі його переломів та травм.

Джекі Чан опинився у лікарні: що відомо про стан актора

Список травм Джекі Чана охоплює, мабуть, весь анатомічний атлас. Проломлення черепа, тричі перебитий ніс, перелом коліна, плеча та вивих іншого плеча, вивих грудини, таза, множинні травми спини та перелом хребців. Дрібниці, такі як вибиті зуби, зламані пальці та ребра, для нього уже стали рутиною.

Джекі Чан опинився у лікарні: що відомо про стан актора

Чергова новина про Джекі Чана в лікарні також нагадує про подію 2011 року, коли в інтернеті з’явилася інформація про його смерть. Теги з RIP Jackie Chan миттєво стали трендом у Twitter, і навіть президент США Барак Обама висловив своє співчуття родині актора. Проте виявилося, що ця інформація була фейковою, і, на щастя, Джекі Чан залишався живим і здоровим.

Джекі Чан опинився у лікарні: що відомо про стан актора

У 2020 році актор також опинився в центрі уваги через коронавірус, коли його екстрено госпіталізували. Він вилікувався, подолавши цю небезпечну інфекцію.

Попри всі труднощі та випробування, з якими стикається Джекі Чан, його стійкість та воля до життя залишаються невичерпним джерелом натхнення для його шанувальників у всьому світі. Нехай цей епізод буде для нього ще однією можливістю вирости з попелу, як і раніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини