Рубрики: Україна

Президент-кварталівець Володимир Зеленський розповів про свою найбільшу мрію: “Це так складно”

В нашого президента, як і всіх інших людей, також є своя мрія. Володимир Зеленський зізнався, що для нього є найбажанішим у житті на даний момент.

Володимира Зеленського запитали, про що він мріє зараз найбільше за все. Президент України не став говорити про якісь матеріальні речі, бо в нього й до президентства було все, що він хотів, через це бажати в таких умовах війни чогось коштовного – не розумно. Найкращим подарунком для Володимира є наближення нашої країни до перемоги.

“До президентства я мав все. Були б дуже дивно, якби ми з вами обговорювали якісь матеріальні речі. Це не цікаво. Я мрію про рух вперед, аби наші хлопці деокупували ще не одне село. Вони можуть зробити 200 метрів назад, але 500 вперед, але це дуже складно! Для мене найращий подарунок – рух вперед”, – каже Володимир.

Володимир Зеленський розповів про свою найголовнішу мрію

Крім цього, президент розповів про гумор. Почуття гумору в нього залишилося, бо це робить з нас живих лююдей.

“Якщо ти можеш жартувати, це означає, що з тобою все гаразд”, – додає Зеленський.

Відомо, що Володимир Зеленський нещодавно підписав новий закон, про збільшення кримінальної відповідальності військових за невиконання наказів, втечі з поля бою та інших протиправиних дій. Президент заявив, що він прийняв таке рішення, зважаючи на думку Валерія Залужного та інших військових на керівних посадах, тому не став використовувати право вето, щоб скасувати цей законопроєкт попри те, що петиція з проханням скасувати законопроєкт за добу набрала 25,5 тисяч голосів з 25 тисяч необхідних.

Президент переконаний, що покарання має виконуватися індивідуально до кожного з випадків та особливостей того чи іншого злочину проти своєї країни та військових колег.

Поділитися