Рейтинг маєтків президентів України: як виглядають будинки Зеленського, Порошенка, Януковича, Ющенка і Кучми

В кожного президента України є свій маєток, в якому вони проживали чи проживають зі своїми сім'ями. Пропонуємо дізнатись, в кого будинок кращий.

В кожного з колишніх президентів України є власний будинок, в якому вони проживають разом зі своїми сім’ями. Редакція сайту Добрі новини зробила підбірку будинків п’яти президентів України.

Леонід Кучма

Як виглядає будинок Леоніда Кучми
Як виглядає будинок Леоніда Кучми

На території Леоніда Кучми є великий гарний газон, в центрі якого є декоративне озеро, в якому плавають рибки. На території Кучми розташовано два будинки. В одному з них проживає сам Леонід зі своєю дружиною, а інший будинок суто для відпочинку. Там можна відвідати спортзал, басейн, або відпочити з друзями в лазні. Другий президент України дуже пишається тим, що в нього є тепличка та фруктовий садок.

Віктор Ющенко

Як виглядає будинок Віктора Ющенка
Як виглядає будинок Віктора Ющенка

Чоловік живе в селі Нові Безрадичі, яке розташоване за 39 кіломентів від столиці України. Ющенко розповів, що територію в сім соток він колись купив за декілька мішків зерна і зміг побудувати там маєток, ферму, садок, ставок, бджолину ферма і бгато чого іншого. У своєму маєтку чоловік приймав Путіна, Буша та інших знаменитих людей.

Віктор Янукович

Як виглядає будинок Віктора Януковича
Як виглядає будинок Віктора Януковича

Напевно, не існує людини, яка не знає про існування комплексу Межигір’я, яке було у власності президента-зрадника. В цій резиденції чоловік проживав в період з 2002 до 2014 року.

Комплекс містить 140 гектарів землі і огороджений парканом висотою в 5 метрів. На території знаменитого комплексу розташований нічний клуб, мисливська територія та багато інших комплексів для відпочинку. Зараз в це місце може приїхати будь-який турист на екскурсію. Резиденцію Віктора Януковича зараз називають “Музеєм корупції”.

Петро Порошенко

Як виглядає будинок Петра Порошенка
Як виглядає будинок Петра Порошенка

Маєток Петра Порошенко розташований у вишуканому селі Козин, яке розташоване за 13 кілометрів від столиці України. Будинок виконаний в білому кольорі, а раніше цей маєток був базою відпочинку для працівників фабрики.

Володимир Зеленський

Як виглядає будинок Володимира Зеленського
Як виглядає будинок Володимира Зеленського

Володимир в 2008 році став власником будинку площею 353 квадратні метри. Маєток розташований у селі Іванковичі. Будинок містить два поверхи, які налічують три санвузли, велику кухню, декілька спалень та багато місця на літній терасі. Крім великого маєтку на подружжя задекларовано декілька квартир та приміщень у столиці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини