Олена Зеленська зізналася, що не живе разом з чоловіком: чому перша леді не може возз’єднатися з Президентом

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як зараз складається її подружнє життя та спілкування з дітьми. Знаменитість висловилася, як жінка, яка переживає непрості часи.

Українська перша леді, Олена Зеленська, в інтерв’ю ВВС розповіла про непрості часи життя її сім’ї в умовах повномасштабної війни, яка постала в Україні. Попри те, що їхня родина залишилася на Батьківщині, її чоловік, президент Володимир Зеленський, знаходиться в центрі подій і присвячує майже весь час державним справам.

Олена Зеленська розповіла, чому не живе з чоловіком

Сім’я очільника держави, до якої належать 19-річна донька Олександра і 10-річний син Кирило, за словами Олени Зеленської, прагне проводити більше часу разом. Вона зазначила, що їхній родині є можливість зустрічатися, але це відбувається рідше, ніж всі бажали б. Більше того, не вдається навіть проживати на спільній території, як колись. А на початку повномасштабного вторгнення, перша леді разом з дітьми ховалася у секретних місцях, звісно, що без коханого обранця. Постійне відчуття адреналіну не полишало знаменитість, але згодом вдалося себе опанувати.

Олена Зеленська розповіла, чому не живе з чоловіком

Болить серце знаменитості і за своїх наступників, адже вона бачить, наскільки їхнє життя відрізняється від того, яке мають навіть їхні однолітки, які лишилися в Україні. Хлопчик та дівчинка не будують планів на майбутнє, а підросла Саша у 19 років хоч і мріє про подорожі, зустрічі з друзями та звичайне дозвілля молодої пані, не має такої можливості у силу всіх обставин.

Сім’я Зеленських залишається однією з численних українських родин, які відчувають вплив війни на своє щоденне життя та стосунки. Незважаючи на ці виклики, вони залишаються об’єднаними і готовими підтримувати своїх близьких у цей важкий час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини