Рубрики: Україна

Рейтинг маєтків президентів України: як виглядають будинки Зеленського, Порошенка, Януковича, Ющенка і Кучми

В кожного президента України є свій маєток, в якому вони проживали чи проживають зі своїми сім'ями. Пропонуємо дізнатись, в кого будинок кращий.

В кожного з колишніх президентів України є власний будинок, в якому вони проживають разом зі своїми сім’ями. Редакція сайту Добрі новини зробила підбірку будинків п’яти президентів України.

Леонід Кучма

Як виглядає будинок Леоніда Кучми

На території Леоніда Кучми є великий гарний газон, в центрі якого є декоративне озеро, в якому плавають рибки. На території Кучми розташовано два будинки. В одному з них проживає сам Леонід зі своєю дружиною, а інший будинок суто для відпочинку. Там можна відвідати спортзал, басейн, або відпочити з друзями в лазні. Другий президент України дуже пишається тим, що в нього є тепличка та фруктовий садок.

Віктор Ющенко

Як виглядає будинок Віктора Ющенка

Чоловік живе в селі Нові Безрадичі, яке розташоване за 39 кіломентів від столиці України. Ющенко розповів, що територію в сім соток він колись купив за декілька мішків зерна і зміг побудувати там маєток, ферму, садок, ставок, бджолину ферма і бгато чого іншого. У своєму маєтку чоловік приймав Путіна, Буша та інших знаменитих людей.

Віктор Янукович

Як виглядає будинок Віктора Януковича

Напевно, не існує людини, яка не знає про існування комплексу Межигір’я, яке було у власності президента-зрадника. В цій резиденції чоловік проживав в період з 2002 до 2014 року.

Комплекс містить 140 гектарів землі і огороджений парканом висотою в 5 метрів. На території знаменитого комплексу розташований нічний клуб, мисливська територія та багато інших комплексів для відпочинку. Зараз в це місце може приїхати будь-який турист на екскурсію. Резиденцію Віктора Януковича зараз називають “Музеєм корупції”.

Петро Порошенко

Як виглядає будинок Петра Порошенка

Маєток Петра Порошенко розташований у вишуканому селі Козин, яке розташоване за 13 кілометрів від столиці України. Будинок виконаний в білому кольорі, а раніше цей маєток був базою відпочинку для працівників фабрики.

Володимир Зеленський

Як виглядає будинок Володимира Зеленського

Володимир в 2008 році став власником будинку площею 353 квадратні метри. Маєток розташований у селі Іванковичі. Будинок містить два поверхи, які налічують три санвузли, велику кухню, декілька спалень та багато місця на літній терасі. Крім великого маєтку на подружжя задекларовано декілька квартир та приміщень у столиці.

Поділитися