Викрили черговий маєток Оксани Марченко розміром з готель на Львівщині: неймовірний палац у мармурі (ФОТО)

Хоч одіозна Оксана Марченко вже давно зникла з нашого інформаційного простору, її минулі "здобутки" час від часу нагадують про себе. Нещодавно чергову нерухомість зірки було заарештовано.

Колишня улюблениця, а нині вигнанка та героїня мемів, Оксана Марченко, досі час від часу з’являється в українських новинах. Для цього екс-ведучій “Х-фактору” навіть нічого не потрібно робити, адже про неї нагадує чимала спадщина нерухомого майна та розкоші, яку вона з чоловіком, Віктором Медведчуком копила роками.

У багатьох українців виникало не раз питання: як насправді живе зірка СТБ, адже за свою творчу кар’єру, жінка, яка є близькою нашим опонентам на півночі, мало розповідала про свій побут, родину. Завжди знаменитість акцентувала увагу на тому, що вона зі своїм обранцем та дітьми — дуже проста сім’я.

Ну, а Служба Безпеки України, нещодавно повідомила, що у “простих” громадян Марченко та Медведчука знайшлися ділянки в одному з престижних туристичних районів Львівщини. Земельні площі, до яких мала відношення Оксана виглядають далеко не як скромний городик під картоплю на Галичині. Ця територія пішла під забудову готельного комплексу.

Викрили черговий маєток Оксани Марченко

Встановлено, що загальна вартість цього майна становить 17,5 мільйонів гривень. Правоохоронці висунули версію про незаконне захоплення цієї землі ведучою. Крім цього у серпні минулого року вже була схожа історія, коли наділи дружини Медведчука пішли також під арешт.

Викрили черговий маєток Оксани Марченко

Цікаво, що і сам дім зірки СТБ вражав розмахом. Цілі приміщення було виділено для речей теледіви, таких як шуби або килими. Що таки вдалося вивезти знаменитості за кордон — не відомо. В останніх відеозаписах, які демонструвала Оксана, було видно лише скромну хустину.

Нагадаємо, що Оксану Марченко минулого року підозрювали у виїзді у Крим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини