Після тріумфу Зеленської Кирило Буданов засвітився в американському журналі Vogue: “Наш красень-захисник”

Відомий на всю Україну захисник та головний розвідник, Кирило Буданов, засвітився в українському виданні американського журналу Vogue. Якою була зйомка і про які таємниці повідав наймолодший очільник розвідки Міноборони.

Його називають всезнаючим, хтось вважає пророком, а у москві його настільки бояться, що навіть “заочно арештували”. Головний розвідник країни Кирило Буданов щиро поспілкувався у модному журналі Vogue та взяв участь у скромній ілюстративній зйомці.

Фотографію представили у чорно-білому кольорі, а очільник розвідки позував у своїй формі, з якою, здається, взагалі не розлучається ні на мить.

У коментарях під публікацією медіа вже висловлюють захоплення прихильники:

  • “Вірила йому більше завжди і вірю до сьогодні! Дай Боже, щоб його прогнози були”
  • “Наш красень захисник!”

В розмові з журналістами повідав про потаємне. І ні, не про те, як Україна здобуде перемогу над рф, а згадав про свою родину та навіть розповів про стосунки з дружиною. Звати його  обраницю — Маріанна Буданова. Виявляється, жінка переїхала до коханого жити на роботу. Так було зроблено з метою її безпеки. Сам же Кирило не проти цього. Навпаки розповідає, що так стосунки стали тільки міцнішими і навіть розпочався новий романтичний період у їхніх відносинах, адже зараз вони разом фактично 24/7.

Кирило Буданов засвітився в американському журналі Vogue

Та його професія дарує також чимало нервових моментів. Чимало замахів на життя пережив очільник розвідки, але щодо ворогів, то у його словах є впевненість у тому, що у росіян нічого не вийде. Таку поведінку з боку рф він оцінює взагалі, як визнання ефективності діяльності.

Зі того, що повідав Буданов, можна зрозуміти, що майже весь його час забирає робота. Він буквально живе своєю справою, адже зізнався, що вже й не пам’ятає, яким був до повномасштабного вторгення в Україну.

Нагадаємо, що раніше у зйомці для Vogue брала участь дружина Президента, Олена Зеленська, яка вразила своїм сталевим, але водночас залізним образом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини