Олена Зеленська зізналася, що не живе з Президентом: перша леді України розповіла про зміни у родині

Перша леді України, Олена Зеленська, розповіла подробиці особистого життя, у якому вона тепер живе без чоловіка. Що сталося у родині Президента?

2022-й рік кардинально змінив життя всіх українців, всіх наших сімей. Родина Президента України — не виключення. Після 24-го лютого Голову державу не впізнати, а його дружину тим паче. Як виявилося, подружнє життя у пари — зовсім не таке, як багато хто це уявляє.

Олена Зеленська розповіла вперше в інтерв’ю, як вона зараз спілкується з обранцем. Варто зазначити, що їхній шлюб було укладено 20 років тому, у 2003-му. Проте зараз з коханим навіть ночувати не виходить разом. В цьому дружина Володимира зізналася виданню Jerusalem Post.

Олена Зеленська зізналася, що не живе з Президентом

Коментує це рішення перша леді України так: через війну доводиться кожного дня ходити на роботу в офіс, адже дуже багато задач. Якщо їй пощастить, з милим вона зможе перетнутися за обідом. Дозвілля чи розваги дозволити собі не можуть зараз обидва, навіть пообійматися перед сном немає можливості. Все через те, що Президент зараз заради безпеки ночує не вдома, а його дружина повертається після робочого дня до дітей.

Олена Зеленська показала, як виглядають наймодніші шаровари
Олена Зеленська зізналася, що не живе з Президентом

Та на свою долю Олена не скаржиться. Розповідає, що її день починається з новин: стежить, де знову російські ракети уразили. Особливо переживала у той день, коли потрапив снаряд у багатоповерхівку неподалік від її рідного дому. Біля пошкодженого будинку вона раніше ходила щодня.

Нагадаємо, що до того, як стати першою леді Олена Зеленська вела непублічне життя. Вона була сценаристкою “Вечірнього кварталу”, але з гідністю прийняла нові обов’язки та нині працює над проєктами програм психічного здоров’я, покращення шкільних обідів і допомога жертвам домашнього насильства.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини