Помер Ян Табачник: час, причини, як доживав останні роки відомий український акордеоніст

Сьогодні сталася сумна трагедія - помер видатний акордеоніст та депутат 7-го скликання Верховної Ради України Ян Табачник. Ця втрата стала надзвичайною подією для української музичної та політичної спільноти.

Сьогодні не стало музиканта та політичного діяча Яна Табачника. Як повідомляють у мережі, він 2 роки боровся з раком легенів. Інших подробиць близьке оточення знаменитості, як і коментарів поки не дає.

Що відомо про життя Яна Табачника?

Помер акордеоніст Ян Табачник

Ян Табачник був відомим як талановитий музикант, який майстерно володів акордеоном і виступав з концертами по всій Україні. Його внесок в культуру країни завжди оточувався великим захопленням та визнанням, а слухачів завжди було хоч відбавляй.

Талант до обдарованого хлопця прийшов ще у ранній молодості. Відомий своєю неймовірною віртуозністю, він почав свій творчий шлях у віці 10 років, коли вперше взяв інструмент у руки. Всі знайомі дивувалися такому природному дару.

Закінчивши школу-восьмерічку, пішов у Чернівецьке культпросвітучилище. Далі поїхав на навчання у Мелітополь. На 16-му році життя Ян став артистом оркестру “Київського державного цирку” і вразив глядачів своєю витонченою майстерністю та харизмою на сцені циркової арени. Цікаво, що була й у знаменитого чоловіка і друга вища освіта. Юридична. Диплом йому видав вже столичний університет імені Тараса Шевченка.

Крім того, Ян Табачник також був активним учасником політичного життя України. Він обіймав посаду депутата Верховної Ради 5, 6 та 7-го скликання. Після 2014-го цю сферу полишив.

Смерть Яна Табачника стала несподіваною новиною. Його талант та відданість справі завжди буде пам’ятатися. Наші сердечні співчуття йдуть до родини, близьких і прихильників знаменитості в цей важкий момент.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини