Секрети макіяжу для жінок за 50 на обличчях зіркових красунь: сестри Сумські, Софія Ротару, Ніна Матвієнко

Макіяж для жінок, яким вже за 50 відрізняється від того, який роблять собі молоді дівчата. Попри це, є декілька секретів, завдяки яким ви зможете себе омолодити.

Макіяж – невід’ємна частина жіночого боразу в будь-якому віці. Щоправда, макіяж в 20 років значно відрізнається від макіяжу в 40 та 50 років. Якщо в юному віці ви можете без проблем малювати великі стрілки, яскраві губи та використовувати тіні темних кольорів, то у старшому віці такі яскраві акценти у вашому макіяжі можуть обтяжити ваш образ та додати декілька зайвих років.

Редакція сайту Добрі новини пропонує вам ознайомитися з основними правилами макіяжу на прикладі зірок української сцени. Вже не молоді, але досі красиві сестри Сумські, Софія Ротару і Ніна Матвієнко показують, що можна молодіти, якщо знати, як правильно наносити макіяж в такому віці.

Макіяж для тих, кому за 50
Макіяж для тих, кому за 50

Для початку, категорично заборонено використовувати чорні тіні, або тіні інших глибоких темних відтінків. Замість них використовуйте світлі та пастельні відтінки, що зроблять ваш погляд відкритим та молодим. Крім цього, не варто малювати собі стрілочки на очах, дуже часто буває так, що чорний лайнер тріскається через зморшки і виглядає брудно.

Які відтінки макіяжу обтяжують ваш образ
Які відтінки макіяжу обтяжують ваш образ

Замість дуже щільної тональної основи, краще використовувати ВВ-крем, який може приховати ваші мішки під очима, але не буде обтяжувати ваш образ і створювати ефект маски на обличчі. Для губ варто обирати теж світлі та невагомі тони. Можна, навіть, легко вийти за контур губ, щоб зробити їх пухкішими та більшими.

Що стосується рум’яни та хайлайтера, такі засоби краще наносити не на щічки, а трішки вище, щоб створити природній рум’янець, який вас омолодить. Також варто додати хайлайтер на кінчик носа, під брову та на галочку губ, аби додати більше сяяння.

Секрети макіяжу для тих, кому за 50 на прикладі зірок: Сумські, Ротару, Матвієнко
Секрети макіяжу для тих, кому за 50 на прикладі зірок: Сумські, Ротару, Матвієнко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини