Як позбутися від другого підборіддя: 3 простих вправи для підтяжки обличчя

З проблемою другого підборіддя можна впоратися навіть без походів до косметолога і вже тим більше до пластичного хірурга. Допоможуть в цьому прості та ефективні вправи.

Дуже багато людей звертаються до косметолога з метою отримати консультації з приводу усунення другого підборіддя і найчастіше виникає необхідність звернутися до ендокринолога. Причина в тому, що цей недолік зовнішності може сигналізувати про захворювання щитовидної залози, цукровий діабет і, звичайно, ожиріння.

Якщо серйозних проблем зі здоров’ям у вас немає, тримати м’язи підборіддя в тонусі допоможуть три простих вправи. Ефект буде помітний вже через тиждень регулярних повторень, головне — не лінуватися.

Вправа перша

Тут ми будемо тренувати під’язиковий м’яз. Для цього:

  1. Підніміть вказівний палець руки на рівень рота.
  2. Витягніть язик вперед настільки, наскільки зможете і намагайтеся дотягнутися ним до пальця, після чого сховайте його назад до рота.

Положення язика повинно бути паралельним підлозі, повторювати таке тренування необхідно 10 разів.

Вытягиваем язык вперед
Витягуємо язик вперед

Вправа друга

Широко розкрийте рот, висуньте язик і постарайтеся торкнутися їм спочатку до кінчика носа, а потім до підборіддя. Одночасно з цим максимально напружте м’язи шиї.

Пытаемся дотянуться языком до кончика носа
Намагаємося дотягнутися язиком до кінчика носа

Вправа третя

Випряміть спину, витягніть вперед нижню щелепу. За рахунок рівної спини ви зможете відчути напругу шийних м’язів. Після цього закиньте голову назад, в розумі порахуйте до 10, залишаючись в такому положенні, потім поверніться у вихідну позицію і виконайте 7-8 повторень за одне тренування.

Двигаем нижней челюстью
Рухаємо нижньою щелепою

Завдяки цим елементарним діям повернути виразний контур обличчя зможе кожен. Важливо не забувати про вправи, адже лінню нічого добитися неможливо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини