Забута начинка для пельменів: як перетворити звичайну страву на смачну вечерю

Зазвичай пельмені асоціюються у нас з чимось звичним, простим та запасним варіантом, коли не дуже хочеться готувати. Тоді розігріли воду, зварили ці напівфабрикати й готово. Проте, є забутий спосіб, як перетворити їх на витвір мистецтва.

Більшість з нас люблять цей продукт. Вони прості в приготуванні, адже нагріти воду та кинуть пельмені в таку гарячу сауну може кожен. Також цей товар завжди є в магазині та часто лежить у морозилці про всяк випадок. А такий випадок може траплятися доволі часто, коли вам не захочеться готувати, а голод та кити у шлунку проситимуть щось тут і зараз.

Тоді ви згадаєте про пельмені. А ми маємо забутий рецепт професіоналів своєї справи, який перетворить звичайні напівфабрикати на смачну вечерю та справжній витвір мистецтва, що так і тане в роті.

Цей рецепт начинки для пельменів спершу може здатися трохи дивним та навіть екзотичним. Проте, це забутий за роки існування цієї страви варіант приготування. Значно раніше саме таке цікаве та незвичне тепер поєднання використовували для приготування цієї страви.

Отож, аби зрозуміти, як готували ваші улюблені пельмені раніше, дістаньте доволі незвичний продукт, який точно не асоціюється у більшості зі словом “пельмені”.

Вам знадобиться пів кілограма квашеної капусти. Саме вона стане королевою цієї страви.

Забутий інгредієнт для пельменів - квашена капуста
Забутий інгредієнт для пельменів – квашена капуста

Не переживайте, ви й досі читаєте про начинку для пельменів. Просто трохи іншу, ніж та, до якої ви звикли.

Процес приготування:

Квашену капусту треба віджати від розсолу та порубати за допомогою ножа чи м’ясорубки з великою решіткою.

Також пропустіть через м’ясорубку пів кілограма жирної свинини з салом. Радимо обирати в такому випадку грудинку.

Останнім інгредієнтом буде цибуля, яку теж треба прокрутити через м’ясорубку.

Змішайте всі компоненти та додайте туди спеції. І все — начинка готова, можете приступати до приготування тіста та варки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини