“Підставка під мікрофон”: Наталію Мосейчук розкритикували у мережі та пригадали їй всі неоднозначні вислови

Українську ведучу Наталію Мосейчук розкритикувала популярна блогерка Тетяна Микитенко, пригадавши зірки її гучні ефіри. Чому знаменитість назвали "підставкою під мікрофон" — дізнайтеся у матеріалі.

Наталія Мосейчук вже багато років працює на телеканалі “1+1”. Її обличчя — одне з найвпізнаваніших в Україні, а постать однозначно асоціюється з політичними передачами. Фанати вважають зірку дуже сміливою та часто називають “правдорубкою” у коментарях, втім, роботу знаменитості немало і критикують. Зокрема, блогерка, Тетяна Микитенко, відома за проєктом “Рагулі” на Youtube присвятила цілий ефір, розбираючи її сумнівні вислови.

Мосейчук здобувала вищу освіту на факультеті іноземних мов
Мосейчук здобувала вищу освіту на факультеті іноземних мов

“Наталя Мосейчук просто обурювала в кожному вашому відривку”

Якщо зайти у коментарі під відео Тетяни, з красномовною обкладинкою “Підставка під мікрофон”, то можна побачити, скільки користувачів мережі зачепила ця тема. Глядачі написали:

  • “Таню, я просто кажу Вам величезне дякую за Ваш контент, це дуже цінно. Наталя Мосейчук просто обурювала в кожному вашому відривку, це відвертий шлак, потрібно викидати таких людей з українського інфополя”
  • “Я дивилась ці передачі й була в розпачі через упередженість ведучої і надання вільної трибуни лише ворогам не тільки України, а й здорового глузду”
  • “Дякую за вашу працю, думаю ми досі ще не до кінця розуміємо на скільки важливу роботу робите ви, а також адекватні аналітики та журналісти”

А пані Микитенко пригадала Мосейчук про дискредитацію воїнів АТО та виділила окремим блоком записи інтерв’ю Наталії з так званими “хорошими руськими”, з якими ведуча налагодила діалог. Крім цього, журналістка опублікувала кадри з ефірів на “1+1”, де ведуча вела дискусію з одіозними політиками, як-от, наприклад, Євген Мураєв.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук нещодавно також провела бесіду з розвідникои КДБ СРСР.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини