Свекрушин рецепт: простий і смачний салат з маринованих огірків та крабових паличок. Освіжаючий смак

Іноді хочеться щось нового, і цей салат - саме те, що потрібно! Він виходить дуже соковитий і смачний, а солоні огірочки надають йому особливої ​​пікантності.

Підійде як для святкового столу, так і як окрема страва з розряду “на кожен день”. Хочемо порекомендувати рецепт звичайного, але дуже смачного та ситного салату з крабовим м’ясом, кукурудзою та маринованими огірками. Такий салат прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається кожному, хто спробує. Готується просто, легко впорається навіть кулінар-початківець.

Рецепт крабового салату з незвичайним інгредієнтом: так готують кухарі
Рецепт крабового салату з незвичайним інгредієнтом: так готують кухарі

Крабовий салат-закуска дуже ситна, цілком може стати повноцінним блюдом на вечерю, таку красу не соромно виставити на святковий стіл. Тим більше, що рецепт перевірений роками. Крабове м’ясо можна легко замінити крабовими паличками. Наперед готуємо продукти для салату. Картоплю та моркву відварюємо в мундирі та остуджуємо.

Інгредієнти:

  • Консервована кукурудза – 1 банка;
  • Мариновані огірки 8-9 шт. (маленькі);
  • Крабове м’ясо – 1 пачка;
  • Яйця – 4 шт.;
  • Картопля – 1 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Зелень за смаком;
  • Майонез.

Яйця варимо 10 хвилин, охолоджуємо у холодній воді. Очищаємо овочі та яйця, з кукурудзи зливаємо рідину. Дрібно нарізаємо цибулю. Моркву нарізаємо маленькими кубиками. Також дрібно нарізаємо крабове м’ясо. Перекладаємо в глибокий салатник. Нарізаємо мариновані огірки.

Рецепт крабового салату з незвичайним інгредієнтом: так готують кухарі
Рецепт крабового салату з незвичайним інгредієнтом: так готують кухарі

Дрібно рубаємо яйця. Всі продукти нарізаємо дрібними однаковими за розміром кубиками. Так салат виглядає красивіше та естетичніше. Солити страву не потрібно, тому що ми використовуємо для приготування мариновані огірки.

Нарізаємо кубиками картоплю. Додамо в картоплю трохи рослинної олії, так кубики краще триматимуть форму і не розваляться при перемішуванні. Відправляємо картоплю в салатник. Злегка перемішуємо. Далі йде консервована кукурудза. Усі складові страви зібрали. Тепер заправляємо салат майонезом. Щоб не зіпсувати смак страви, майонез обов’язково беремо хорошої якості.

Ще раз ретельно перемішуємо і готовий салат, бажано прибрати на годину в холодильник, щоб всі інгредієнти просочилися майонезом. Далі викладаємо в гарний салатник або на тарілочки, прикрашаємо та подаємо до столу. Смачного!

Популярне

Подібні новини