Що треба їсти Водоліям, а що Овнам: астрологи зробили поради по раціону

Астрологи дають безліч рекомендацій на різні теми, однією з таких рекомендацій стало харчування для знаків Зодіаку. Як мають харчуватись знаки по астрологічному радіону?

Овен – пікантне рагу з овочів

У вас такий самий характер, як в цієї страви: запальний, гострий та вибуховий, тому цей варіант точно для вас.

Телець – паста з чотирьма видами сирів

Сирна паста з вершковим соусом
Сирна паста з вершковим соусом

Ви для своїх близьких дуже надійна та різностороння людина. Навіть якщо рідним здається, що вни бачать на поверхні ваші емоції, за ними може приховуватись зовсім інше. Так само й паста з сиром, не знаєш, який відтінок сирного смаку спіймаєш наступної хвилини.

Близнюки – крильця в кисло-солодкому соусі

Ви комфортна людина, яка заряджає своїм позитивом всіх навколо, тому їжа повинна бути такою ж комфортною і зрозумілою для всіх.

Раки – торт з шоколадною начинкою

Не кожен може вас зрозуміти,ви дуже сентиментальна людина, тому тортик – це для вас. Він дарує емоції під час святкувань, після яких важко стримати сльози радості.

Лев – вафлі з курятиною

В вас поєднуються речі, які прекрасно існують окремо, але ви своєю харизмою можете зробити справжній пропив в будь-яких справах, тому солодкі вафлі з солоною курятиною для вас. Зробіть шедевр з простих речей.

Діва – начос з сирним соусом

Запальні характером Діви соідкують за фігурою та не дозволяться собі зайвого. Деколи можна дозволити собі таку ж запальну страву, як начос.

Терези – піца власного приготування

Домашня піца легкого приготування
Домашня піца легкого приготування

Ви – домашня людина, любите спокій та комфорт, томк піца, яку ви приготуєте власнорус дуже хороший варіант. Вона уособлює всі якості спокою, що притаманні вам.

Скорпіон – тако або кебаб

Вогняному знаку – вогняні страви. Ви гострий на язик і часто не можете сказати собі “стоп”. Так і з кебабом. Гострий соус наче буде обпікати вам язика, але приємний смак інших складових не дасть вам зробити паузу.

Стрілець – макаронний суп

Дивний вибір, правда? Так само говорять про спілкування з вами, що на перший погляд ви здаєтесь дивакуватим, але посмакувавши спілкуванням з вами, ви розкриваєте свої найкращі сторони.

Козеріг – справжня італійська лазанья

Ароматна лазанья в духовці
Ароматна лазалнья в духовці

Ця страва продається в магазинах вже готовою, тому з нею не буде багато мороки. А мороку ви не любите, ви проста людина, якій потрібна швидка та смачна їжа, тому лазанья – ваш фаворит.

Водолій – печиво з шоколадом

Смачненьке, солоденьке і приємне. Так можна сказати про бесіду з вами. Навіть додати немає що – зкуштуйне печиво і переконайтеся самі.

Риби – суп з креветок

Проста, але елегантна страва так і говорить про вашу чаруючу елегантність. Креветка ніжна на смак, а суп обіграє її новими смаками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини