Олексій Арестович вивів дружину в світ та розповів про свій характер: чи терпить кохана свого нарциса вдома

Олексій та Анастасія Арестовичі розповіли про своє ставлення до негативних коментарів, критики та життя поза камерами і політичною діяльністю.

Раміна Есхакзай запросила до себе на інтерв’ю подружжя Арестовичів – Анастасію та Олексія та провела з ними бесіду в окремому форматі: спочатку з Олексієм, а потім з Анастасією. Ведуча зазначила, що хотіла б показати Арестовича з того боку ,яким він є насправді. На її думку, політик намагається бути надто простим і поверхневим.

“Ви берете декільки інформаційний джерел та лагідно подаєте інформацію”, – каже Раміна на початку інтерв’ю.

Арестович обурився на ці слова, але свою думку подав стримано:

“Я за свій образ не відповідаю, хто хоче мене сприйняти в повноті, той бачить мене в повноті.”

Арестович дуже стримано відповідає на питання Раміни
Арестович дуже стримано відповідає на питання Раміни

Яким було ваше життя до 24 лютого, до вашої популярності ?

Я і так був відомий. Я відомий вже років 8, просто зараз це різний ступінь відомості. Життя було таким самим, тільки я міг спокійно випити кави без раптових фотосесій. Перша ступінь відомості – це коли є хоча б одна людина, яка тебе знає, а другий ступінь – коли немає людини, яка тебе не знає. Зараз у мене, відповідно, другий ступінь.

Чим займалися ваші батьки і що роблять зараз?

Батько був начальником кафедри в академії навчальної оборони, кадровий військовий, служив в ГДР. Зараз на пенсії, йому 72, проживає разом з мамою в Києві. Мама – дружина  військового, яка постійно змінювала спеціальності – лікар, бібліотекарка, сфера торгівлі. Мама також на пенсії, як і батько.

Яким було ваше дитинство?

Я народився в Грузії, добре пам’ятаю, як сідали на літак в Телавії і я побачив хмари зверху та дуже здивувався, що вони можуть бути такими. Коли ходив в дитячий садок, я спілкувався грузинською, майже не знав російської мови. У 5 років я переїхав з татом до Києва. Закінчив 178 школу, вступив до київського університету на морсбкого біолога, бо захоплювався морем. Потім пішов в армію. Тато дуже здивувався, відмовив мене від цих думок, тому замість армії я вступив до війського училища.

Дружина Арестовича поділилась, що інтерв’ю для неї – складний жанр і велика зона дискомфорту, але вона переборює це в собі, тому що це необхідно. Питання до Анастасії:

Як ви відреагували на те, що ви не його перше кохання?

Це було не легко, перший рік доводилось пристосовуватися, але ніякого дискомфорту я не відчуваю. Ми з його колишніми в гарних стосунках, він люблячий тато, завжди знаходить час для нашого сина попри велику зайнятість.

Анастасія скромно розповідає про свого чоловіка
Анастасія скромно розповідає про свого чоловіка

Який він поза камерами?

Дуже спокійний, любить читати, подорожувати, просто звичайна людина.

Як ви ставитеся до коментарів, які пишуть вашому чоловіку?

Нормально, просто коли ми познакомились в 2014 році, то він вже був відомою людиною і йому писали коментарі, я пристосувалася тоді і зараз так само. Я їх взагалі не читаю, тільки на фейсбуці, бо там можна коментувати тільки друзям (сміється). Якщо мені пишуть образливі коментарі, то я їх видаляю. Якщо хвиля погроз, як була колись, то показую Олексію.

Прогнозують важку зиму, будете залишатися в Києві?

Ми плануємо залишатися в Києві доти, доки ми можемо забезпечити дитині 100% безпеку та комфорт. Я розумію, що мене починають впізнавати, тому це частково наражає мене на додаткову небезпеку. Подивимось, як буде далі.

Під час одних з останніх запитань Олексію, Раміна зазначила, що в нього висока самооцінка і він принижує людей, які його критикують і не сприймає критику так, як це необхідно для людини його рівня.

“Раміно, мені плювати на людську думку з такої вишки, що навіть незручно, не хочу акцентувати увагу на якихось недалеких блогерах, в яких 23 тисячі підписників, а вони розповідають, що і де я зробив не так”, – з простотою в голосі відповідає Олексій.

Люди критикують, що ви не повідомили про вторгення, про яке вам було відомо восени, чому ви не сказали?

Як ви це собі уявляєте? Я, як військовий, знав, що воно буде. “Було вам відомо”, – звідки відомо? Путін сказав? Знайдіть в історії хоча б одне повідомлення держави, яка повідомила про наступ. Такого не було, хоча удари були страшні. Такі заяви має робити військово-політичне керівництво країни, а не радник Офісу Президента, бо таким було рішення. Рішення – не дати зламати економіку.

Олексій чесно розповідає про те, що має на думці
Олексій чесно розповідає про те, що має на думці

У вас нарцисичний тип особистості?

Ні, нарцис ніколи не буде жартувати над собою, подивіть на мої пости з жартами про мене. 3\4 сьогоднішньої передачі з вами – це обговорення мене, я ж не захищався. Я б хотів сказати наприкінці, що 99% людей ставляться до мене з прихільністю. Я бачу це щодня. Простежую один чи два погляди, по яким я бачу, що люди мене не переварюють, але на противагу тим двом є 350, які виражають свою прихильність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини