Переможницею конкурсу “Міс Японія” стала українка Кароліна Шиїно: як модель з Тернополя обійшла конкуренток?

Днями оголосили результати конкурсу "Мія Японія", в якому перемогла українка родом з Тернополя Кароліна Шиїно. Японці досить бурхливо відреагували на фінал конкурсу.

26-річна Кароліна Шиїно народилася в Україні, Тернопіль. Дівчина давно переїхала до Японії і отримала там громадянство. Також Кароліна вільно володіє японською мовою і говорить нею зовсім без українського акценту. Молода дівчина вирішила спробувати свої сили у конкурсі краси та стала однією з учасниць конкурсу “Міс Японія” і отримала в ньому перемогу.

Кароліна стала першою дівчиною не японкою, яка здобула цей титул, але не всім японцям такі результати конкурсу були до душі. Деякі з них вимагають переглянути результати і віддати перемогу справжній японці, але один з організаторів конкурсу каже, що Кароліна змусила його та інших суддів переглянути поняття японської краси.

“В ній більше японського, ніж в нас”, – каже організатор.

Українка Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу Міс Японія
Українка Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу Міс Японія

Ріст дівчини – 172 сантиметри і вона була самою високою конкурсанткою. Хоч зовнішність дівчини не схожа до японської, але Кароліну неможливо назвали не привабливою: маленьке серцеподібне обличчя, пухлі губи та досить великі очі – така зовнішність привертає до себе увагу, а її перемога в конкурсі стала справжнім викликом для інших учасниць.

Українка Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу Міс Японія
Українка Кароліна Шиїно стала переможницею конкурсу Міс Японія

Молода переможниця активно веде соціальні мережі, тому можна побачити, що дівчина активно займається спортом і відвідує спортзал, стильно одягається, подорожує та дуже любить Японію – в каруселі фотографій можна побачити фото з японським паспортом, хоч отримати його досить нелегко для іноземців. Своєю перемогою Кароліна задоволена, не дивлячись на те, що деякі громадяни не можуть знайти в ній японської краси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини