Навіть “складне” насіння прокинеться через 24 години: диво-метод. 100 відсотків схожості на моєму городі

Інколи дачники стикаються з проблемою трудношів пророщування насіння. Та існує простий і дуже бюджетний засіб, який допоможе вирішити цю проблему.

Сьогодні ви дізнаєтесь про те, чим корисна бурштинова кислота, та як її застосовують для догляду за домашніми рослинами та городньою розсадою. Бурштинова кислота широко використовується городниками і квітникарями в основному в якості стимулятора зростання. Полив рослин таким підживленням попередить багато захворювань, прискорить їх зростання та посприяє укорінення при пересадці.

Дачники часто використовують бурштинову кислоту для знезараження ґрунту. Але її дозування повинне бути мінімальним. Спосіб застосування такого добрива – обприскування чи полив. Придбати кислоту можна в аптеці, а також у спеціалізованих магазинах.

Підживлення рослин даним стимулятором зростання сприяє їх розвитку, зміцнює імунну систему, підвищує стійкість до температурних коливань, покращує засвоєння поживних речовин.

Городники назвали простий спосіб пророщування насіння
Городники назвали простий спосіб пророщування насіння

Також бурштинова кислота зміцнює кореневу систему і пагони та виводить нітрати із тканин рослини.

Використовується вона і для пророщування насіння. Для цього необхідно розвести дві таблетки в одному літрі води та залишити їх у розчині, орієнтовно на три години. Також підживленням обприскують рослини під час пересадки або використовують його для кращого укорінення, зануривши в рідину коріння на пару секунд.

Таким чином, бурштинова кислота дозволить зняти стрес у насіння та рослин, а їх зростання піде набагато швидше.

Тож обов’язково спробуйте використати бурштинову кислоту і переконайтеся в її ефективності для пророщування насіння, а також для розвитку розсади різноманітних городніх культур.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини