Терміново дайте 1 ложку цього огіркам, томатам та перцю, щоб збирати смачний врожай відрами до зими

Якщо ви не використовуєте на своєму городі хімічні добрива із садівницьких магазинів, але при цьому хочете збільшити врожай посадок - ця стаття для вас.

Сьогодні ми поділимося рецептом чудового натурального підживлення, яке можна приготувати самостійно у домашніх умовах. Отже, 1 чайну ложку харчової соди, 1 чайну ложку столового оцту і таку ж кількість цукрового піску додаємо у відро води і ретельно перемішуємо, щоб усі компоненти розчинилися.

Отриманий склад використовуємо для листової обробки культур. Проводити таку процедуру рекомендується 1 раз на 2-3 тижня. Сода та оцет нормалізують кислотно-лужний баланс ґрунту, а цукор трансформується у необхідну рослинам глюкозу.

Дане підживлення вкрай благотворно вплине на наші рослини. Воно допоможе корінню засвоїти поживні елементи, оскільки перетворить їх на хелатну форму, значно зміцнить імунну систему, простимулює зростання надземної та підземної частин, прискорить розвиток, сприятиме формуванню нових зав’язей, підвищить захисні сили та стійкість до умов навколишнього середовища, запобігатиме розвитку небезпечних хвороб, відлякає комах-шкідників, збільшить урожайність та позитивно позначиться на смаку і розміру майбутніх плодів.

Городники назвали потужне народне добриво для овочів
Городники назвали потужне народне добриво для овочів

На таке добриво краще всього відгукуються томати, огірки та перці.

Також нагадаємо основні правила вирощуванн огірків томатів та перцю.

Зважте на вибір сортів, оскільки кожен вид овочів має свої вимоги до ґрунту та клімату. Наприклад, для томатів потрібно вибирати сонячні місця з достатнім доступом до повітря, а огірки віддають перевагу вологим умовам.

Дотримуйтесь регулярного поливу, особливо в період активного зростання та плодоношення. Використовуйте органічні добрива для підживлення рослин, що допоможе забезпечити здоровий ріст і врожай.

Захищайте вирощувані овочі від шкідників і хвороб, вчасно застосовуючи необхідні заходи захисту. Регулярно збирайте плоди, щоб стимулювати подальше їхнє утворення та зберегти врожайність рослин.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини