Котлети готую тепер по-іншому: додала у фарш усього 1 новий інгредієнт і смак страви став у рази кращим

Приготувати соковиті та смачні котлети – дуже проста та майже елементарна задача. Деякі хитрощі та секрети допоможуть досягнути задуманого результату.

Всього один інгредієнт у фарші допоможе зробити котлети божественними. Діти та рідні проситимуть добавки, а всі родичі будуть випрошувати рецепт і секрет, який допомагає приготувати настільки соковиту м’ясну страву.

Як приготувати м’ясні котлети

Фарш для котлет повинен містити жир. Його наявність у фарші допомагає додати соковитість – термічна обробка робить так, що він плавиться. Аби котлети залишались зі смаком м’яса, хліба потрібно додати всього 20% від загальної маси. Використовувати потрібно черствий хліб.

Черствий хліб вбирає у себе м’ясний сік, а тому він не витікає у процесі приготування. Багато кулінарів рекомендують замочувати хліб, але насправді м’ясного соку достатньо. Такі котлети виходять соковитішими та смачнішими.

Кулінари розповіли, як правильно готувати м'ясні котлети, аби вони вийшли соковитими
Кулінари розповіли, як правильно готувати м’ясні котлети, аби вони вийшли соковитими

Не всім подобається присмак цибулі у страві, а тому ви можете попередньо обсмажити овоч до злегка золотистого кольору. Яйце у фарш для котлет і взагалі не потрібно додавати. Яйце – це білок, а у фарші його достатньо.

Велика помилка – відбивати фарш для котлет. Так вони будуть занадто щільними. Відбивати основу для котлет не потрібно. При правильному співвідношенні продуктів у фарші він не буде розвалюватись у процесі приготування.

Кулінари розповіли, як правильно готувати м'ясні котлети, аби вони вийшли соковитими
Кулінари розповіли, як правильно готувати м’ясні котлети, аби вони вийшли соковитими

А тепер і про секретний інгредієнт! Продукт, який допоможе зробити котлети набагато ніжнішими та соковитішими – томати. Будь-яке м’ясо ідеально поєднується з помідорами, а тому у багатьох кухнях світу часто можна зустріти таке поєднання. Спробуйте додати томатне пюре або дрібно нарізані продукти у фарш для котлет і будете приємно здивовані.

Популярне

Подібні новини